Τάιζε καθημερινά αυτόν τον Αδέσποτο Σκύλο. Δείτε πως την Ευχαρίστησε και θα δακρύσετε από συγκίνηση…

March 2, 2021

Τάιζε καθημερινά αυτόν τον Αδέσποτο Σκύλο. Δείτε πως την Ευχαρίστησε και θα δακρύσετε από συγκίνηση…

Διαφ.



Ως παιδιά, μας έλεγαν ότι είναι ευγενικό να λέμε ευχαριστώ σε κάποιον που μας δίνει φαγητό ή μας δίνει ένα δώρο. Αποδεικνύεται ότι δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που διδάσκονται τρόπους. Ένα ευγενικό αδέσποτο κουτάβι στην Ταϊλάνδη χρησιμοποιεί μικρά δώρα για να δείξει στη γυναίκα που τον ταΐζει πόσο την εκτιμά.




1

Για χρόνια, η Orawan Kaewla, ταΐζει τα αδέσποτα σκυλιά κοντά στο σπίτι της. Μια μέρα, ένα σκυλί που ονομάστηκε Tua Plu και η μητέρα του άρχισαν να εμφανίζονται στο σπίτι της. Προς έκπληξη της Orawan, πριν αρχίσει να τρώει το φαγητό του, πάντα της έδινε ένα δώρο.
«Όταν πεινάει, θα μου προσφέρει κάτι για να του δώσω φαγητό», έγραψε η Orawan στο Facebook. «Κάθε μέρα εμφανίζεται με ένα αντικείμενο στο στόμα του, συνήθως ένα φύλλο και μερικές φορές ένα κομμάτι χαρτί.»

Η Orawan μοιράστηκε ένα βίντεο με την ευγενική χειρονομία του Tua Plu στο Facebook. Στο βίντεο, ο Tua Plu μεταφέρει ένα φύλλο και το τοποθετεί μπροστά από το μπολ του με το ρύζι. Μόλις βεβαιωθεί ότι η Orawan έχει δει το δώρο της, ξεκινάει το φαγητό του.

2



Το βίντεο με το γλυκό δώρο του Tua Plu είχε μεγάλη απήχηση στην Ταϊλάνδη και στη συνέχεια εξαπλώθηκε στο εξωτερικό. Πολλοί άνθρωποι ζήτησαν από την Orawan να υιοθετήσουν το γενναιόδωρο σκύλο και τη μαμά του. Η Orawan είναι ενθουσιασμένη που ο Tua Plu θα μπορούσε σύντομα να έχει ένα υπέροχο σπίτι!

3

Παρακολουθήστε στο παρακάτω βίντεο τον Tua Plu να δίνει στην Orawan το υπέροχο δώρο του!



Credit: Shareably




Πηγή

Διαβάστε επίσης: