Ο σκύλος πλησιάζει στα κρυφά το μωρό που κοιμάται. Αυτό που καταγράφει η κάμερα; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..!

March 6, 2021

Ο σκύλος πλησιάζει στα κρυφά το μωρό που κοιμάται. Αυτό που καταγράφει η κάμερα; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..!

Διαφ.



Οι φιλίες ανάμεσα σε ανθρώπους και ζώα είναι πολύ γλυκές, ειδικά ανάμεσα σε μωρά και σκυλάκια. Υπάρχει κάτι μαγικό στο να βλέπεις ένα σκυλάκι να φυλάει ένα μωρό! Το παρακάτω βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral, δείχνει τον πιο συναρπαστικό δεσμό ανάμεσα σε έναν σκύλο και ένα μωρό.




Το βίντεο αυτό είναι πολύ γλυκό, αλλά μερικοί γονείς μπορεί να το θεωρήσουν σοκαριστικό. Το βίντεο ξεκινά με μια υπέροχη σκηνή – ένα λαμπραντόρ κοιτάζει με απορία ένα κοιμισμένο βρέφος. Ο σκύλος φυσικά δεν θέλει να κάνει κακό στο μωρό, αλλά δεν του αρέσει κιόλας που κοιμάται. Θέλει να ξυπνήσει για να παίξουν!

23

Το σκυλάκι προσπαθεί να σκεπάσει το μωρό με την κουβέρτα χρησιμοποιώντας την μουσούδα του. Με μια πρώτη ματιά, φαίνεται σαν ο σκύλος να θέλει να κοιμηθεί καλά το μωρό, αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα είναι προφανές ότι βαρέθηκε να το βλέπει να κοιμάται. Ο σκύλος είναι έτοιμος για παιχνίδι.

Στο τέλος του βίντεο, ο σκύλος σκουντάει απαλά το μωρό και απομακρύνεται. Μπορείτε να φανταστείτε τι ακολουθεί – και οι γονείς του φυσικά δεν είναι χαρούμενοι.

Πώς να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας να αφήνει το μωρό σας ήσυχο για λίγο



Αν είχατε σκύλο πριν αποκτήσετε μωρό, τότε σίγουρα θα υπάρξουν δυσκολίες στο να συνηθίσει ο σκύλος το μωρό. Στην τελική, ο σκύλος προϋπήρχε και μερικές φορές μπορεί να ζητά την προσοχή σας, ακόμα και μετά την γέννηση του μωρού.

Σας ακούγεται γνωστό; Τότε είναι σημαντικό να συνεχίσετε την ίδια ρουτίνα που είχατε με τον σκύλο σας, πριν γεννηθεί το μωρό. Φυσικά, μπορεί να είναι δύσκολο να τον βγάζετε συνεχώς βόλτα, αλλά ο σκύλος σας μπορεί να αλλάξει την συμπεριφορά του, επειδή δεν παίρνει όλη την προσοχή που θέλει.

Από την άλλη, στους σκύλους δεν αρέσει το κλάμα. Η Julianna Weiss-Roessler προτείνει:

«Μπορείτε να βοηθήσετε τον σκύλο (και τα άλλα μέλη της οικογένειας) να συνηθίσουν τους ήχους κλάματος πριν έρθει το μωρό, παίζοντας παρόμοιους ήχους στον υπολογιστή σας σε δυνατή ένταση για πολλή ώρα. Αν γίνεται, βάλτε τον σκύλο σας σε σημείο όπου να μην φτάνουν οι ήχοι κλάματος το βράδυ. (Έτσι, τουλάχιστον ένας στο σπίτι θα κοιμάται καλά τα βράδια!)»



Πολύ καλή συμβουλή!

Δείτε παρακάτω το ξεκαρδιστικό τέλος του βίντεο. Ο σκύλος έπρεπε να είχε λίγο παραπάνω τακτ, αλλά είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν και χειρότεροι τρόποι για να ξυπνήσει κανείς!

Credit: tiphero.com




Πηγή

Διαβάστε επίσης: