ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ: Άρπαξε το Κουτάβι και άρχισε να Γυαλίζει την 500.000€ Μαζεράτι του σε LIVE μετάδοση. Του αξίζει η Χειρότερη Τιμωρία!

March 6, 2021

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ: Άρπαξε το Κουτάβι και άρχισε να Γυαλίζει την 500.000€ Μαζεράτι του σε LIVE μετάδοση. Του αξίζει η Χειρότερη Τιμωρία!

Διαφ.



Τα πλουσιόπαιδα του Λονδίνου έχουν σοκάρει ξανά στο παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά έκαναν τους ακόλουθους τους έξαλλους με την τελευταία τους απόπειρα να τραβήξουν την προσοχή. Χρησιμοποίησαν ένα μαλτεζάκι για να γυαλίσουν μια Maserati MC12.




Το βίντεο που ανέβηκε στο Instagram ισχυρίζεται ότι ο μόνος τρόπος για να καθαριστεί το αυτοκίνητο αυτό είναι με 100% φυσικό τρίχωμα κουταβιού. Ο δημιουργός του λογαριασμού Rich Kids of London είπε: «Δημοσίευσα αυτό το βίντεο σαν αστείο και ο σκύλος δεν έπαθε κακό, αφού ήταν χαρούμενος και κουνούσε την ουρά του.»

Ωστόσο, οι φιλόζωοι εξοργίστηκαν με το βίντεο, το οποίο έχει 34.000 προβολές, και αποκάλεσαν την πράξη «κακοποίηση».

Στο σύντομο βίντεο ακούγεται γέλιο καθώς κάποιος τρίβει τον σκύλο με κυκλική κίνηση πάνω στο αυτοκίνητο. Ενώ ο σκύλος φαίνεται ήρεμος, πολλοί ακόλουθοι δεν πείστηκαν. Το βίντεο περιγράφηκε σαν τραβηγμένο και θεωρήθηκε κακοποίηση προς τον σκύλο, ενώ κάποιος είπε ότι όποιος το έκανε αυτό έχει μυαλό-σκουπίδι. Ωστόσο, άλλοι έκαναν πλάκα σχολιάζοντας ότι το βίντεο θα τρελάνει την Peta.

3



Από το 2004 ως το 2005 δημιουργήθηκαν μόλις 50 MC12 οι οποίες αρχικά άξιζαν 500.000 λίρες, αλλά η αξία τους πιθανόν να αυξήθηκε με τον καιρό λόγω της σπανιότητας τους. Ο λογαριασμός των πλουσιόπαιδων της Βρετανίας στο Instagram σίγουρα δεν ντρέπεται να προκαλεί αντιπαραθέσεις.

Ειρωνεύονται τους λιγότερο τυχερούς, κοινοποιώντας φωτογραφίες όπως μία ενός φλεγόμενου μπουκαλιού σαμπάνιας με λεζάντα: «Κοκτέιλ μολότοφ για τους χωριάτες.»

5

Τον λογαριασμό δημιούργησε ένας 24χρονος χρηματιστής για πολύ πλούσιους πελάτες προκειμένου να μοιράζεται φωτογραφίες του πολυτελούς τρόπου ζωής των φίλων και των γνωστών του. «Γνωρίζω αυτούς τους πλούσιους ανθρώπους. Έχω μιλήσει μαζί τους και τώρα κάνω παρέα με πολύ πλούσια παιδιά σε αποκλειστικά κλαμπ στο Mayfair, το Knightsbidge και το Chelsea.



4

Ο κόσμος μου στέλνει τις φωτογραφίες του και αν μου φαίνονται αρκετά καλές, τότε τις ανεβάζω. Έκανα τον λογαριασμό για να κινητοποιήσω τον κόσμο να τα πηγαίνει καλά και να πετύχει αυτό που θέλει. Δέχομαι καθημερινά μηνύματα από ανθρώπους που μου λένε ότι δουλεύουν πολύ σκληρά για να πετύχουν το όνειρο τους και ότι θέλουν να στοχεύσουν πιο ψηλά.»

Credit: dailymail.co.uk




Πηγή

Διαβάστε επίσης: