Μια κούκλα κουρέλι γίνεται η νέα της οικογένεια μετά την εγκατάλειψη σε καταφύγιο

March 6, 2021

Μια κούκλα κουρέλι γίνεται η νέα της οικογένεια μετά την εγκατάλειψη σε καταφύγιο

Διαφ.



Τα σκυλάκια έχουν την ψυχική ηλικία ενός πολύ μικρού παιδιού, οπότε η εγκατάλειψή τους είναι η πιο ανόητη πράξη.




Ο σκύλος που ονομάζεται Kairi, έχει τώρα μια νέα οικογένεια που την αγαπά και την καταλαβαίνει, από την πλευρά της, λίγο-πολύ αρχίζει να τους εμπιστεύεται και να τους βλέπει περισσότερο ως την οικογένειά της.

Η Kairi, είναι ένα σκυλί που για πολλά χρόνια ζούσε περιτριγυρισμένη από την αγάπη και τη φροντίδα μιας οικογένειας, ωστόσο, όταν εισήλθε στα γηρατειά της, ακριβώς στην ηλικία των δέκα ετών, η οικογένειά της υπέστη ένα τρομερό ατύχημα που τους έβγαλε από τη ζωή, έτσι καθιστώντας το μικρό σκυλάκι ορφανό.

Η υπόθεση της Kairi έφτασε στα αυτιά του καταφυγίου Animal Rescue League Of Iowa, το οποίο δεν δίστασε ούτε για ένα δευτερόλεπτο να μεταφέρει το γούνινο κορίτσι στις εγκαταστάσεις τους για να τη σώσει και να την βοηθήσει να βρει ένα νέο σπίτι.

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΗΝ ΚΑΪΡΙ.

Η αλλαγή για το γούνινο κορίτσι ήταν αναμφίβολα πολύ δυνατή, είχε συνεχώς μια θλιβερή, ανήσυχη εμφάνιση που αντανακλούσε πολλή λαχτάρα, ωστόσο, στο καταφύγιο έδειξε τον εαυτό της ως συνετό και πολύ ευγενικό σκυλί, της έδειχναν προσοχή και ήταν ευτυχισμένη όταν κάποιος πήγαινε να την επισκεφτεί και να την κρατήσει συντροφιά.

Λόγω των πραγμάτων του πεπρωμένου και της ζωής, η Nicole Marie Wasieleski, ήταν εθελοντής που ανήκε στο καταφύγιο, επισκεπτόταν συνεχώς την Kairi και σιγά-σιγά άρχισε να αισθάνεται έναν ισχυρό δεσμό μεταξύ τους.

Με την πάροδο του χρόνου η Νικόλ όχι μόνο άρχισε να αισθάνεται αγάπη για αυτό το σκυλί, αλλά ένιωσε επίσης μεγάλη ανάγκη να ανακουφίσει αυτή τη θλίψη και τον πόνο που ήξερε ότι ζούσε στη μικρή γούνινη ψυχή της.

Μια μέρα, ανίκανη να ελέγξει τις φωνές στην καρδιά και το κεφάλι της είπε « να την υιοθετήσει », δεν είχε άλλη επιλογή από το να πει στους υπευθύνους του καταφυγίου ότι βρήκε ένα νέο σπίτι για την Kairi, γιατί από τώρα και στο εξής, το κοριτσάκι ανήκε στο σπίτι της.



ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΙΧΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΊΑ ΤΗΣ

Αν και το ζώο είχε βρει ένα σπίτι με τη Νικόλ, τον σύζυγό της και δύο άλλα σκυλάκια που ήταν ήδη μέλη της οικογένειας τους, το κοριτσάκι δυσκολευόταν να προσαρμοστεί και να κατανοήσει όλες τις αλλαγές που συνέβαιναν στη ζωή της.

Η Νικόλ σύντομα κατάλαβε ότι στο κοριτσάκι έλειπε κάτι που θα ένιωθε ότι ήταν δικό της, όχι κάτι που της επιβλήθηκε με έναν συγκεκριμένο τρόπο, γιατί σε κάθε περίπτωση, όλα όσα της έχουν γίνει μετά την αποχώρηση των ανθρώπινων γονέων της ήταν χωρίς να ληφθεί υπόψη η θέλησή της, με σαφήνεια για την ευημερία της, αλλά το ίδιο για αυτήν, όλη αυτή η εξέλιξη ήταν μια διαδικασία όπου τα πάντα ήταν πολύ γρήγορα.

Τότε ήταν που η νέα της μαμά είχε την ιδέα να την πάει σε ένα κατάστημα κατοικίδιων ζώων και να την επιλέξει ένα παιχνίδι που θα ένιωθε ότι ήταν απόλυτα δικό της.

Μετά από αρκετές μυρωδιές γύρω από το κατάστημα, η Kairi διάλεξε το νέο της παιχνίδι, έναν ροζ και μπλε δεινόσαυρο.

Οι νέοι γονείς της Kairi βρήκαν την απόφαση της Kairi αστεία, οπότε προσπάθησαν να της δώσουν πιο τυπικά παιχνίδια σκύλου, όπως μπάλες και κόκαλα, ωστόσο, τα αγνόησε και πήρε τον δεινόσαυρο χωρίς να τον αφήσει, πλησίασε τελικά τη ταμειακή μηχανή, ζητώντας έτσι από τους γονείς της να της πληρώσουν τη νέα της κούκλα.

Χωρίς επιλογή, όλοι πήγαν σπίτι με έναν νέο ροζ δεινόσαυρο.

Αναμφίβολα, το νέο παιχνίδι σήμαινε πολλά για το μικρό γούνινο, καθώς έγινε η συντροφιά της, το μετέφερε παντού μαζί της, το έσερνε στο πάτωμα και κοιμόταν με το γεμιστό ζώο αγκαλιάζοντας το.

Πριν έρθει ο Ντίνο στο σπίτι, το όνομα του δεινοσαύρου, η Kairi, επειδή φοβόταν να χάσει την οικογένειά της και να μείνει μόνη της, είχε μια τυπική συμπεριφορά άγχους χωρισμού, γιατί κάθε φορά που οι γονείς της έφευγαν και έμενε στο σπίτι, φώναζε ασταμάτητα, καθώς δάγκωνε και κατέστρεφε πράγματα.



Η Kairiι πάσχει από άγχος χωρισμού, αφήνοντας τη νέα μαμά και τον μπαμπά της να ξέρει ότι δεν είναι ευχαριστημένη με αυτούς που φεύγουν μασώντας τα χαλιά. Για να την βοηθήσουν να αισθανθεί πιο ασφαλής, η Kairi ξεκινά την προπόνηση του κιβωτίου – και εκεί είναι που ο Ντίνο άρχισε πραγματικά να αποδεικνύεται πολύ περισσότερο από ένα παιχνίδι.

Οι γονείς της, αναζητώντας λύση στο πρόβλημα, άρχισαν να αφήνουν την Kairi σε κλουβιά με κουβέρτες που είχαν τη μυρωδιά τους, με αρκετό φαγητό και νερό για να αισθανθεί ασφαλής και κοντά τους.

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό, επειδή το κοριτσάκι στο κλουβί συνέχισε να γαβγίζει και να κτυπιέται στο κλουβί, αλλά όλα άλλαξαν αφού η Kairi είχε την κούκλα της, γιατί από εκείνη τη στιγμή, το παιχνίδι έκανε τη μαγεία του και η Kairi άρχισε να αισθάνεται ήρεμα .

Ανησυχούσαμε πολύ για το ότι γαβγίζει και χτυπάει στο κλουβί και δεν θέλαμε να τραυματιστεί. Όταν η Ντίνο ήταν μαζί της, σταματούσε!

Η Kairi είναι τόσο ευγενής, που δανείζει ακόμη και το αγαπημένο της παιχνίδι στους αδελφούς σκύλου της, που αν καταστήσει σαφές ότι δεν μπορούν να το καταστρέψουν όπως κάνουν με άλλα παιχνίδια, αυτοί, πολύ συνετοί και έξυπνοι, φαίνεται να καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι να την Kairi ο δεινόσαυρος έτσι παίζουν μαζί του, αλλά δεν το καταστρέφουν ποτέ και της το δίνουν πάντα πίσω σε λίγα λεπτά.

Η KAIRI ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΊΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Η ΜΙΚΡΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗ.

Η Kairi προσαρμόζεται σιγά-σιγά στο νέο της σπίτι, μια επαναλαμβανόμενη χειρονομία δείχνοντας αγάπη και εμπιστοσύνη στους γονείς της, είναι να βάλει ένα από τα μεγάλα πόδια της στο χέρι τους, αυτό ως σύμβολο ευγνωμοσύνης.

Πηγή: pet-sitting.gr



Διαβάστε επίσης: