Πιστό κουτάβι έμεινε για εβδομάδες δίπλα στο νεκρό σώμα της ιδιοκτήτριάς του

February 11, 2021

Πιστό κουτάβι έμεινε για εβδομάδες δίπλα στο νεκρό σώμα της ιδιοκτήτριάς του

Διαφ.



 




Ένα σοβαρά αφυδατωμένο κουτάβι βρέθηκε δίπλα στο σώμα της ιδιοκτήτριάς του που είχε πεθάνει πριν από μερικές εβδομάδες.

Το 9χρονο σκυλάκι ράτσας Havanese, που ονομάζεται Zsazsa, βρέθηκε την Τετάρτη αφυδατωμένο σε διαμέρισμα της Βουδαπέστης, αλλά τώρα ανακάμπτει, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου μιας ομάδας διάσωσης ζώων.

Αν και η σκυλίτσα είχε λίγη ξηρή τροφή για φαγητό, οι κτηνίατροι είπαν ότι θα πέθανε μέσα σε λίγες μέρες αν δεν είχε βρεθεί, εξήγησε ο Gabor Pataki, επικεφαλής της ομάδας διάσωσης ζώων Allatmento Liga.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι αφού οι γείτονες ανέφεραν ότι η ηλικιωμένη ιδιοκτήτριά της δεν είχε φανεί για αρκετό καιρό.

“Η σκυλίτσα βρισκόταν δίπλα στο νεκρό σώμα και ήταν τόσο αδύναμη που δεν μπορούσε ούτε να σταθεί. Έπρεπε να την απομακρύνουμε,” είπε ο Pataki.



Είπε ότι πολλά σκυλιά θα είχαν πεθάνει μετά από ένα τέτοιο τραύμα, αλλά «χθες στάθηκε ξανά και μάλιστα κούνησε και την ουρά της».

Η αστυνομία δήλωσε ότι η 66χρονη γυναίκα φαίνεται να πέθανε από φυσικά αίτια.

Μία παρόμοια περίπτωση είναι και η ιστορία ενός 9χρονου πρώην αγωνιστικού σκύλου με το όνομα Dory που διασώθηκε από το σπίτι του αφού πέρασε ένα μήνα δίπλα στον ιδιοκτήτη του.



Η Dory, πενθόντας τον νεκρό ιδιοκτήτη της, δεν άφηνε το πλευρό του μέχρι που το άτυχο κατοικίδιο ζώο σώθηκε από διασώστες ζώων τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η σκυλίτσα φιλοξενείται προσωρινά σε ένα σπίτι και περιμένει μια οικογένεια να την υιοθετήσει. “Τα πάει πολύ καλά στο προσωρινό της σπίτι. Κάθε μέρα γίνεται και λίγο πιο άνετη, μετά από τις τόσες αλλαγές που έχει βιώσει πρόσφατα.”

διαφορετικό




Πηγή

Διαβάστε επίσης: