Η μεταμόρφωση αυτού του αλόγου που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και σκελετωμένο έχει προκαλέσει δέος σε όλο τον πλανήτη

February 15, 2021

Η μεταμόρφωση αυτού του αλόγου που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και σκελετωμένο έχει προκαλέσει δέος σε όλο τον πλανήτη

Διαφ.



Ένα σκελετωμένο άλογο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ένα χωράφι στο Buckinghamshire της Αγγλίας. Με την πρώτη ματιά έμοιαζε να αποσυντίθεται στο έδαφος. Μετά από 6 μήνες φροντίδας, η αλλαγή του είναι εκπληκτική!




Ευτυχώς για την Polly, ένα 5 ετών άλογο, μια οργάνωση, η Royal Society of Prevention of Cruelty to Animals, την πήρε και την μετέφερε στην ομάδα Horse Trust, η οποία την βοήθησε να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

Όταν την πήγαν εκεί, η Polly είχε το μισό βάρος από αυτό που έπρεπε να έχει, ήταν μόλις 315 κιλά. Τα πλευρά της ήταν ορατά και δεν υπήρχε σωματικό λίπος γύρω από τα ζωτικά της όργανα. Η φροντίδα της δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Η ομάδα φοβόταν ότι ήταν πολύ αδύναμη για να λάβει την οποιαδήποτε ιατρική θεραπεία. Στην αρχή δεν έπρεπε να τρώει πολύ γιατί το επιπλέον φαγητό θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο άλογο, μέχρι και θάνατο.

Μετά από 6 μήνες συνεχούς φροντίδας, η Polly έχει κάνει μια εκπληκτική αλλαγή. Πλέον ζυγίζει πάνω από 500 κιλά και είναι σε θέση να τρέχει και να κάνει φίλους από τα διπλανά χωράφια.

Η ομάδα Horse Trust έχει κάνει εξαιρετική δουλειά! Από ένα άλογο που ήταν κυριολεκτικά “πετσί και κόκαλο” έχει γίνει ένα ζωντανό και πανέμορφο πλάσμα!

Η Polly και μια άλλη φοράδα είχαν εγκαταλειφθεί στον ίδιο χώρο



Τα σκουλήκια, τα εγκαύματα, και η δερματίτιδα έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή της Polly

Η ομάδα Horse Trust ανέλαβε την φροντίδα της

Μετά από 6 μήνες φροντίδας, η Polly έχει τώρα ένα πανέμορφο αστραφτερό τρίχωμα και είναι σε θέση να κάνει τις βόλτες της με τα άλλα διασωθέντα άλογα



Δείτε την εκπληκτική μεταμόρφωση της Polly στο παρακάτω βίντεο!

διαφορετικό




Πηγή

Διαβάστε επίσης: