Πριν από ένα μήνα ξυλοκοπήθηκε από παιδιά στην Ξάνθη-Έζησε από θαύμα, είναι πλέον καλά και ψάχνει σπίτι

April 12, 2021

Πριν από ένα μήνα ξυλοκοπήθηκε από παιδιά στην Ξάνθη-Έζησε από θαύμα, είναι πλέον καλά και ψάχνει σπίτι

Διαφ.

Ήταν στις αρχές Δεκεμβρίου όταν συνέβη ένα άγριο και απάνθρωπο περιστατικό στο Δροσερό της Ξάνθης. Περαστικός από ένα σημείο στο Δροσερό είδε παιδιά να χτυπούν με ξύλο ένα κουταβάκι. Βγήκε από το αυτοκίνητο και έτρεξε να σώσει το σκυλάκι. Τα παιδιά εξαφανίστηκαν. Σε συνεννόηση με τη το Σύλλογο Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης- Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Ζωοφιλικός Σύλλογος  https://www.facebook.com/adespotoifiloixanthis/?tn-str=k*F το ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο σοκαρισμένο και κλαίγοντας από τους πόνους.

Η κατάστασή του ήταν άσχημη και δεν υπήρχε καλή πρόβλεψη. Έκανε επιληπτικές κρίσεις και δεν μπορούσε να περπατήσει καλά. Όμως τα κατάφερε και σαν από θαύμα έζησε. Μεταφέρθηκε σε φιλοξενία. Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες καθώς πονούσε σε όλο του το σώμα και έκλαιγε. Ονομάστηκε Μόγλης.

Ένα μήνα μετά ο μόλις δυο μηνών Μόγλης έχει γίνει ένα εντελώς άλλο κουταβάκι. Ομόρφυνε, πάχυνε και φαίνεται ήρεμο. Και είναι έτοιμο για να βρει ένα σπίτι που θα τον αγαπήσουν πολύ και θα του δώσουν όσα στερήθηκε τις πρώτες μέρες της ζωής του. Οι Εθελοντές των Αδέσποτων Φίλων Ξάνθης https://www.facebook.com/adespotoifiloixanthis/?tn-str=k*F αναζητούν ένα σπίτι στην Ξάνθη. Θέλουν να είναι κοντά τους και να το βλέπουν. Να το βοηθήσουν αν χρειαστεί οτιδήποτε. Και αυτό είναι απολύτως λογικό. Μια τόση ταλαιπωρημένη ψυχούλα τη θες κοντά σου.

Όποιος ζει στην Ξάνθη και θέλει να ανοίξει το σπίτι του στον μικρό, ας επικοινωνήσει με τους
Αδέσποτους Φίλους Ξάνθης- Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Ζωοφιλικός Σύλλογος  https://www.facebook.com/adespotoifiloixanthis/?tn-str=k*F

Ας του δώσουμε μια ευκαιρία να ζήσει ευτυχισμένο. Δείτε την ανάρτησή τους στο Facebook https://www.facebook.com/adespotoifiloixanthis/photos/pcb.1030128754019628/1030128717352965/?type=3&theater

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, petpetmag@gmail.com

Όταν βρέθηκε και όταν πήγε για φιλοξενία

 

Σώθηκε και φιλοξενείται το κουταβάκι που ξυλοκόπησαν παιδιά στο Δροσερό Ξάνθης

Σε άσχημη κατάσταση το κουταβάκι που ξυλοκόπησαν παιδιά στο Δροσερό Ξάνθης- Εμφάνισε επιληπτικές κρίσεις


Πηγή

Διαβάστε επίσης: