Υπέροχα νέα: Βρήκε σπίτι η σκυλίτσα που καθόταν μόνη της στο νεκροταφείο στο Σταυρό της Λαμίας

January 27, 2021

Υπέροχα νέα: Βρήκε σπίτι η σκυλίτσα που καθόταν μόνη της στο νεκροταφείο στο Σταυρό της Λαμίας

Διαφ.

Ήταν πριν από 20 περίπου μέρες, την περίοδο των Χριστουγέννων, όταν έγινε έκκληση από το site http://www.lamiareport.gr/  αλλά και φιλόζωους της Λαμίας στη Φθιώτιδα ώστε να βρεθεί μια σκυλίτσα, η οποία καθόταν μόνη της στο νεκροταφείο του οικισμού Σταυρού της πόλης. Το ζώο είχε δει κάτοικος της περιοχής και είχε στείλει φωτογραφία του στο http://www.lamiareport.gr/ ώστε να μπορέσει να κάνει κάποιος κάτι.

Η σκυλίτσα, η οποία ήταν χρώματος μαύρο-καφέ, ήταν ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη. Έχοντας ένα απίστευτα θλιμμένο ύφος, καθόταν μέρες στους τάφους, μέσα στο κρύο, χωρίς φυσικά νερό και φαγητό. Πιθανόν να είχε πεθάνει κάποιος που τη φρόντιζε.

Βλέποντας τη δημοσίευση του περιστατικού φιλόζωες κυρίες επιχείρησαν να τη βρουν στο νεκροταφείο αλλά δεν τα κατάφεραν. Έτσι άρχισαν τις εκκλήσεις ώστε να βοηθήσει κάποιος που πιθανόν την εντοπίσει. Υπήρχαν μάλιστα και κάποιοι που είχαν εκφράσει την επιθυμία να τη φιλοξενήσουν μέχρι να βρει σπίτι.

Και η σκυλίτσα μετά από κάποιες μέρες βρέθηκε και η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος. Οδηγήθηκε σε σπίτι φιλοξενίας και ξεκίνησε να αναζητάει ένα μόνιμο σπίτι.

Και τελικά μέσα στην ατυχία και την περιπέτειά της στάθηκε τυχερή, καθώς υπήρξε ένα σπίτι στην Αθήνα που άνοιξε τις πόρτες της για αυτή. Η γνωστή για τη φιλοζωική της δράση Γεωργία Μακρή https://www.facebook.com/georgia.makri αποφάσισε να υιοθετήσει τη σκυλίτσα και να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Έτσι η όμορφη Σάντυ, όπως ονομάστηκε η σκυλίτσα, βρίσκεται πλέον στο μόνιμο σπίτι της, παρέα με τα τρία άλλα ζωάκια του σπιτιού.

Εμείς σαν https://petpet.news/ συγχαίρουμε την κ. Μακρή που υιοθέτησε τη γλυκιά Σάντυ, που τόσο είχε ανάγκη από αγάπη. Στη δε Σάντυ ευχόμαστε μια υπέροχη ζωή με πολλή πολλή αγάπη και φροντίδα.

Μυρτώ Τζώρτζου, petpetnews@gmail.com

Η σκυλίτσα, όταν είχε εντοπιστεί στο νεκροταφείο του Σταυρού Λαμίας (πάνω φωτό), και η σκυλίτσα σήμερα (κάτω φωτό) 

Η υποδοχή του Μούργου στην αδερφούλα του! ????

Δημοσιεύτηκε από Georgia Makri στις Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2020


Πηγή

Διαβάστε επίσης: