Μεγάλο Πεύκο Αττικής: Βρήκαν και διέσωσαν από το δρόμο νεογέννητο αλεπουδάκι

April 12, 2021

Μεγάλο Πεύκο Αττικής: Βρήκαν και διέσωσαν από το δρόμο νεογέννητο αλεπουδάκι

Διαφ.

Διαφ.



Μια διαφορετική διάσωση είναι αυτή που μαθαίνουμε από τους εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Μεγάρων Αδέσποτος Παλμός Αδέσποτος Παλμός – Stray Pulse και πραγματικά μας φτιάχνει η διάθεση. Γιατί καλά τα γατοσκυλούνια. Όμως υπάρχουν και άλλα ζώα γύρω μας που έχουν και εκείνα την ανάγκη μας. Πόσο μάλιστα όταν αυτά ανήκουν στην άγρια φύση…




Ο λόγος για ένα νεογέννητο μωρό αλεπουδάκι, το οποίο εντόπισαν αστυνομικοί σε κεντρικό δρόμο της Νέας Περάμου, στην Αττική. Ένας από τους αστυνομικούς μάλιστα το πήρε αγκαλιά. Και μάλλον δεν κατάλαβε τι ακριβώς ήταν. ????

Έτσι κλήθηκαν να συνδράμουν οι εθελοντές του Αδέσποτου Παλμού. Εκείνοι όταν το είδαν, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτό το περίεργο μωράκι. Γιατί ούτε κουταβάκι ήταν, ούτε γατάκι ούτε σκαντζοχοιράκι. Κάπου όμως πήγε το μυαλό τους.

Έτσι επικοινώνησαν με την ΑΝΙΜΑ όπου τους επιβεβαίωσαν ότι το μικρούλι είναι αλεπουδάκι. Έτσι θα το ταΐσουν με γαλατάκι, όπως κάνουν με κάθε μωράκι, και θα μιλήσουν και πάλι με τους ανθρώπους της ΑΝΙΜΑ. Το ζωάκι βρίσκεται σε σπίτι εθελόντριας. Πρόκειται για υπέροχο πλάσμα και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Η ομάδα λέει για άλλη μια φορά μπράβο στα παιδιά του Α.Τ. ΜΕΓΑΡΩΝ που είναι πάντα δίπλα της.

ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΠΑΛΜΟΣ – STRAY PULSE



Φιλοζωικό Σωματείο Μεγάρων



Πηγή: petpet.news



Διαβάστε επίσης: