Λίγο πριν τους κάνουν ευθανασία αυτά τα σκυλιά αγκαλιάστηκαν και σώθηκαν το τελευταίο λεπτό

February 18, 2021

Λίγο πριν τους κάνουν ευθανασία αυτά τα σκυλιά αγκαλιάστηκαν και σώθηκαν το τελευταίο λεπτό

Διαφ.



Χρειάστηκαν μόλις 2 ώρες και 6 λεπτά μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας τους για να βρουν η Kala και η Keira ένα παντοτινό σπίτι.




Τα δύο κουτάβια καταφυγίου από την Ατλάντα, τράβηξαν την προσοχή της ομάδας διάσωσης Angels Among Us Pet Rescue.

Τους είπαν από το καταφύγιο ότι για τα δύο τρομοκρατημένα κουτάβια είχε φτάσει κυριολεκτικά η ώρα τους.

Ήταν η τελευταία τους ημέρα, και η ευθανασία τους ήταν προγραμματισμένη.

Με την ώρα να εξαντλείται γρήγορα, το καταφύγιο τράβηξε αυτή τη φωτογραφία με τα δύο αυτά σκυλιά και η ομάδα διάσωσης έκανε αυτή την έκκληση για βοήθεια στο Facebook:

“Είμαι η Kala. Κι αυτή είναι η Keira. Είμαστε τόσο φοβισμένες εδώ. Οι άνθρωποι που εργάζονται στο καταφύγιο μπορούν να δουν πόσο φοβισμένες είμαστε, αλλά μας είπαν ότι μάλλον σήμερα είναι η τελευταία μας ημέρα. Πρέπει να βρούμε κάποιον να μας σώσει. Η Keira είναι ένα μαύρο ημίαιμο μπόξερ.

Είναι τόσο γενναία και μου λέει ότι θα είναι καλά, ανεξάρτητα τι θα συμβεί.

Εκείνη μου λέει να είμαι κι εγώ γενναία, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να είμαι. Η Keira ξέρει τι θα συμβεί. Μπορείτε να το δείτε στα μάτια της. Μπορεί να βγάζει ένα γενναίο πρόσωπο, αλλά όσο την κρατάω αγκαλιά μπορώ να αισθανθώ την καρδιά της να χτυπάει γρήγορα. Αν δεν μας σώσει κανείς, κάποιος θα την πάρει μακριά από μένα. Θα τη βλέπω καθώς φεύγει. Αν δεν γυρίσει πίσω θα κλαίω. Θα έρθει κι εμένα η σειρά μου και εγώ δεν θα είμαι τόσο γενναία. Παρηγορούσαμε η μία την άλλη όσο ήμασταν εδώ. Εκείνη μου έδωσε ελπίδα, όταν δεν είχα καμία. Τώρα όλα έχουν τελειώσει. Εκτός…”

“Έχουμε δει πολλά πράγματα στα καταφύγια, αλλά αυτό που συμβαίνει εδώ είναι ασύλληπτο! Η Kala και η Keira μένουν στο καταφύγιο και πρόκειται να πάνε για ευθανασία. Σήμερα είναι η τελευταία τους ημέρα αν δεν βρεθεί κάποιος να τους σώσει. Είναι από τις πιο επείγουσες καταστάσεις που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ. Πραγματικά, εμείς δεν έχουμε χρόνο ούτε υπάρχουν ανάδοχες οικογένειες διαθέσιμες.



Τα ζώα που έχουμε εδώ είναι πάρα πολλά. Αυτοί οι φίλοι μπορούν να χωριστούν. Θα τα πάνε περίφημα ακόμα και σε ξεχωριστές οικογένειες. Μπορείτε να προσευχηθείτε γι’ αυτά. Αλλά αυτό από μόνο του δεν θα τα σώσει. Κάποιος από την Angels θα είναι μαζί σας σε κάθε βήμα προς την αναδοχή αυτών των κουταβιών. Δεν θα είστε μόνοι και θα πάρετε περισσότερη χαρά και ανταμοιβή από όση θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Αν θέλετε να αναλάβετε ένα ζωάκι αλλά δεν είχατε πάρει ποτέ την απόφαση, ήρθε η ώρα να πείτε το ΝΑΙ!!”

Οι υποστηρικτές τους και μια καταπληκτική κοινότητα ζωόφιλων κινητοποιήθηκαν και ήρθαν κοντά για να μοιραστούν το δράμα των δύο αυτών σκυλιών.

Ώσπου κάποια στιγμή, η ομάδα διάσωσης ανακοίνωσε τα καλά νέα:

«Από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε στο Facebook, μέχρι τη στιγμή που τα σκυλιά ήταν έξω από το καταφύγιο και στο αυτοκίνητο για το ανάδοχό τους σπίτι, πέρασαν… 2 ώρες και 6 λεπτά. Αυτό σημαίνει ανταπόκριση!! Δεν υπάρχουν λόγια να σας περιγράψω το πόσο χαρούμενα είναι αυτά τα δύο φιλαράκια! Σας ευχαριστώ για τις κοινοποιήσεις, τις δωρεές και τις προσφορές σας! Κοιτάξτε αυτά τα δύο πλάσματα!!! Αυτός είναι ο λόγος που κάνουμε αυτή τη δουλειά…»

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που επικοινωνήσατε μαζί μας για να προσφέρετε βοήθεια. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε καταπληκτικά πράγματα!»

Διασώσεις, όπως αυτή, συμβαίνουν χάρη στην καταπληκτική δουλειά των εθελοντών και την υποστήριξη του κόσμου.



Όμως τα νέα για την Kala και την Keira ήταν ακόμη καλύτερα! Τον Οκτώβριο, η Kala και η Keira βρήκαν ένα παντοτινό σπίτι και ζουν πλέον μαζί!

Τα σκυλιά έχουν υιοθετηθεί από δύο φίλες που ζουν μαζί στην Ατλάντα.

«Πήρα το περιοδικό People την περασμένη εβδομάδα, αλλά είχα διαβάσει την ιστορία τους στο ίντερνετ, οπότε ήξερα ότι έπρεπε να τους καλέσω», δήλωσε η Wendy. Πολύχρονες φίλες και συγκάτοικοι, η Wendy και η Pam, έχουν υιοθετήσει επίσημα τις δύο σκυλίτσες.

Η Wendy είχε μόλις χάσει τα δύο ηλικιωμένα σκυλιά της όταν είδε την ιστορία τους και συνειδητοποίησε ότι τα σκυλιά ήταν ακόμη διαθέσιμα. «Τα αγαπήσαμε με την πρώτη ματιά,» είπε η Wendy.

«Τα δάκρυά μας μετατράπηκαν σε χαμόγελα με αυτά τα μικρά παιχνιδιάρικα σκυλιά!»

διαφορετικό




Πηγή

Διαβάστε επίσης: