Ιδιοκτήτης σκύλου σέρνει το 5 εβδομάδων κουτάβι του που είναι πολύ κουρασμένο για να περπατήσει

February 17, 2021

Ιδιοκτήτης σκύλου σέρνει το 5 εβδομάδων κουτάβι του που είναι πολύ κουρασμένο για να περπατήσει

Διαφ.






Ένας βίαιος ιδιοκτήτης σκύλων από το Norfolk καλείται να πληρώσει πρόστιμο για άσχημη συμπεριφορά σε ζώα. Επίσης, του κατασχέθηκε το κουτάβι του, το οποίο έσερνε στο δρόμο όταν το άτυχο ζώο ήταν πολύ κουρασμένο και δεν μπορούσε να περπατήσει.

Ο 46χρονος Robert Loombe, έσερνε το 5 ετών τερριέ του μετά τη βόλτα και η κοιλιά του ζώου τριβόταν στο έδαφος.

Η 23χρονη Jade Barker σοκαρίστηκε και έβγαλε βίντεο τον Loombe ενώ περπατούσε με τα άλλα δύο σκυλιά του την Τρίτη.

Η αστυνομία ενημερώθηκε και ο Loombe εμφανίστηκε στο δικαστήριο όπου παραδέχτηκε την πράξη του και του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους £300.

Οι δικαστές πήραν από τον ιδιοκτήτη το κουτάβι του, τον Fatsy.

Η Barker είπε ότι εξοργίστηκε που δεν απαγορεύτηκε στον Loombe η κατοχή ζώων γενικά.



Είπε: “Η τιμωρία του είναι ένα αστεία. Είμαι αηδιασμένη με την ποινή του. Μου είπαν ότι η αστυνομία πήρε όλα τα άλλα σκυλιά από το σπίτι του, αλλά τώρα ίσως να μπορεί να τα πάρει πίσω.”

Η Barker, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών, ισχυρίζεται ότι ο Fatsy γεννήθηκε μαζί με άλλα 7 κουτάβια από ένα σκυλί που έχει ο Loombe στο σπίτι του. Είπε ότι ο Loombe ήταν επιθετικός όταν του μίλησε για πρώτη φορά.

Είπε: “Τον είδα να σέρνει το άτυχο αυτό κουτάβι πίσω του. Του είπα να το σηκώσει και μου είπε να μην ανακατεύομαι. Σίγουρα το έσερνε για περισσότερα από 60 μέτρα. Ήταν ό,τι πιο σκληρό έχω δει ποτέ.”

Πρόσθεσε: “Από τα νεύρα μου έβαλα τα κλάματα.”



Η Barker λέει ότι άλλοι πέντε μάρτυρες προσπάθησαν να σταματήσουν τον Loombe όταν είδαν τον Fatsy να υποφέρει, όμως η απάντησή του ήταν απότομη.

Ένα αίτημα στο διαδίκτυο που απαιτούσε να απομακρυνθούν μόνιμα τα άλλα κουτάβια από τον Loombe έχει μαζέψει σήμερα περισσότερες από 1.000 υπογραφές.

Σε απάντηση του αιτήματος στο Facebook, ο Loombe είπε: “Αναγνωρίζω ότι έχω γίνει ο πιο μισητός άνθρωπος στο Norfolk και πως η συμπεριφορά μου δεν είναι τίποτα λιγότερο από απαίσια!! Τα καταλαβαίνω όλα αυτά όμως έκανα ένα λάθος για το οποίο έχω πληρώσει!!”

διαφορετικό

 




Πηγή

Διαβάστε επίσης: