Το τρίχωμα αυτής της γάτας είχε γίνει τόσο πυκνό που δε μπορούσε ούτε να περπατήσει. Όταν την κούρεψαν; Θα μείνετε άφωνοι!

February 22, 2021

Το τρίχωμα αυτής της γάτας είχε γίνει τόσο πυκνό που δε μπορούσε ούτε να περπατήσει. Όταν την κούρεψαν; Θα μείνετε άφωνοι!

Διαφ.



Στεναχωριέστε όταν βλέπετε μια γάτα με τρίχωμα μπερδεμένο και όλο τζίβες; Πιστέψτε το ή όχι, υπάρχει μια γάτα κάτω από το τρίχωμα. Ο Sinbad, ένας 9χρονος γάτος Περσίας έσερνε μαζί του επιπλέον 2,5 κιλά βρώμικο και παλιό τρίχωμα. Το προσωπικό στην φιλοζωική οργάνωση που τον ανέλαβε είχε συγκλονιστεί με την κακή κατάσταση του τριχώματός του. 




1

Ο Sinbad δυσκολευόταν να κινηθεί και ήταν πολύ αδύναμος. Το ζώο βρέθηκε να ζει στο σπίτι ενός ηλικιωμένου άντρα.

2

Ο άντρας μετά βίας μπορούσε να φροντίσει τον εαυτό του, και έτσι ο Sinbad υπέφερε από αμέλεια. Ο άντρας πρόθυμα παρέδωσε τον γάτο Περσίας και το έργο του κουρέματος ήταν μια δύσκολη διαδικασία.

3

Χρειάστηκαν ώρες κουρέματος για να φύγει όλο αυτό το άσχημο τρίχωμα. Ο Sinbad δεν παραπονέθηκε ούτε στιγμή! Ήταν σα να ήξερε ότι τον βοηθούν και ήταν πρόθυμος να συνεργαστεί.



4

Μετά το κούρεμα, ο Sinbad απλά ήθελε να ξεκουραστεί και να καθίσει στην αγκαλιά κάποιου ανθρώπου. Πιθανόν να είχε να το κάνει για αρκετό καιρό.

5

Αρχικά, ο Sinbad δεν είχε όρεξη. Αλλά μέσα σε μια εβδομάδα, ο Sinbad βρήκε τον παλιό καλό εαυτό του. Ο Sinbad πήγε σπίτι με τον Elliot για το Σαββατοκύριακο.

6

Αλλά ο At first, Sinbad had no appetite. But within a week, Sinbad was back! Sinbad went home with Elliot for the weekendκατάλαβε ότι ο Elliot τον υιοθέτησε και έτσι δεν υπήρχε άλλη επιλογή από να τον κρατήσει μόνιμα!



7

Δείτε την εξέλιξη του Sinbad πριν και μετά το κούρεμα και τη νέα υιοθεσία. Είναι απλά αξιαγάπητος!

8

9

Credit: RelayHero




Πηγή

Διαβάστε επίσης: