ΦΡΙΚΗ: Έδεσε με ένα Λουρί τον Γάτο της και τον έσερνε μέσα στον Δρόμο. Η συνέχεια θα σας Κάνει να Ανατριχιάσετε!

June 10, 2021

ΦΡΙΚΗ: Έδεσε με ένα Λουρί τον Γάτο της και τον έσερνε μέσα στον Δρόμο. Η συνέχεια θα σας Κάνει να Ανατριχιάσετε!

Διαφ.



H αστυνομία του Λος Άντζελες αναζητά μια γυναίκα η οποία φωτογραφήθηκε να σέρνει έναν γάτο από το λουρί και φέρεται να χρησιμοποίησε όπλο για ηλεκτροσόκ σε κάποιον που προσπάθησε να την σταματήσει. Η γυναίκα καταγράφηκε από κάμερα να σέρνει τον γάτο πίσω της στον δρόμο, ενώ εκείνος προσπαθούσε να ξεφύγει.




Μια μάρτυρας, η Shifrah, τράβηξε φωτογραφίες από το περιστατικό και είπε ότι η γυναίκα τραβούσε τον γάτο από το λουρί για τουλάχιστον 4 τετράγωνα στο Van Nuys της Καλιφόρνια.

“Ήμουν αηδιασμένη και τρομαγμένη”, είπε. “Το λουρί είναι γύρω από τον λαιμό του γάτου και εκείνη απλά το τραβάει. Φαίνεται ότι ο γάτος προσπαθεί να ξεφύγει.”

Η Shifrah λέει ότι σταμάτησε το αυτοκίνητο της και ζήτησε από την γυναίκα να αφήσει τον γάτο, αλλά η γυναίκα φέρεται να αρνήθηκε. Η Shifrah είπε ότι τότε κάλεσε την άμεση δράση για βοήθεια ενώ συνέχισε να ακολουθεί την γυναίκα και να καταγράφει το περιστατικό.

“Βγήκα από το αυτοκίνητο μου και έτρεξα και της είπα, ‘Τι πρόβλημα έχεις; Άσε τον γάτο ήσυχο. Άσε τον γάτο ήσυχο’”, είπε η Shifrah. “Με κοίταξε, με αγνόησε και συνέχισε να περπατά.” Μια άλλη περαστική, σύμφωνα με πληροφορίες, πλησίασε την γυναίκα για να της πει να σταματήσει. Άρχισαν να μαλώνουν όταν έβγαλε την περούκα της γυναίκας με το λουρί.

“Μια άλλη γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητο της και πήγε προς την γυναίκα που κακοποιούσε τον γάτο και της είπε να αφήσει τον αφήσει ήσυχο”, θυμάται η Shifrah. “Τράβηξε την ξανθιά περούκα της γυναίκας. Άρχισαν να μαλώνουν και έπεσαν και μερικές μπουνιές.”



Η Shifrah είπε ότι τότε η γυναίκα με το λουρί έβγαλε το όπλο που κάνει ηλεκτροσόκ και το χρησιμοποίησε στην περαστική.

“Ο γάτος έχει πέσει στο πάτωμα. Η κακιά γυναίκα λέει, ‘Δώσε μου την περούκα μου, δώσε μου την περούκα μου’, και τότε κάνει ηλεκτροσόκ στην καλή κυρία”, είπε. “Είδα λάμψεις, έκανε ηλεκτροσόκ στην γυναίκα και τότε τελείωσε ο καβγάς.”

Η γυναίκα, σύμφωνα με αναφορές, έφυγε από το σημείο και άφησε πίσω την γάτα. Η Shifrah είπε ότι όταν είδε ότι τελείωσε ο καβγάς, φοβήθηκε ότι ο γάτος ήταν νεκρός. “Έδειχνε τόσο άψυχος”. Είπε επίσης ότι η άλλη μάρτυρας του περιστατικού πήγε τον γάτο σε ένα καταφύγιο για να τον βοηθήσουν με τα τραύματα του.

Ο Mischief, ο γάτος με τις καφετιές λωρίδες, κάνει θεραπεία για τα τραύματα του στο East Valley Animal Shelter. “Ελπίζουμε ότι ο γάτος θα δοθεί για υιοθεσία σε κάποιον που θα τον αγαπά”, είπε η Shifrah.



Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες ζητά από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες που θα βοηθούσαν στην σύλληψη της γυναίκας να επικοινωνήσει μαζί τους.

https://www.youtube.com/watch?v=mDGX3_CmOAU

Οι σκέψεις σας;

Credit: opposingviews.com




Πηγή

Διαβάστε επίσης: