Αυτός Είναι ο Λόγος που τα Σκυλιά Λατρεύουν να Κουρνιάζουν στα Πόδια σας… Και δεν Είναι Αυτός που Φαντάζεστε!

June 11, 2021

Αυτός Είναι ο Λόγος που τα Σκυλιά Λατρεύουν να Κουρνιάζουν στα Πόδια σας… Και δεν Είναι Αυτός που Φαντάζεστε!

Διαφ.

Διαφ.



Αν είχατε ποτέ σκύλο, τότε θα γνωρίζετε πόσο διασκεδαστικό και υπέροχο είναι. Στη τελική, δε λένε χωρίς λόγο ότι ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου! Οι σκύλοι είναι αξιαγάπητα και πιστά ζώα, που θα είναι στο πλευρό σας για μια ζωή. 




1

Αλλά γνωρίζατε ότι υπάρχει ένας λόγος πίσω από κάθε ενέργεια του σκύλου σας; Σας παρουσιάζουμε έναν συνοπτικό οδηγό, που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον σκύλο σας!

Όταν σας φέρνει δώρα…

Σας έχει φέρει ο σκύλος σας ένα τυχαίο αντικείμενο χωρίς κάποιο προφανή αιτία; Υπάρχει λόγος που το κάνει αυτό. Στους σκύλους αρέσει να επιδεικνύουν την ικανότητά τους και θέλουν να σας δίνουν δώρα. Το πιο πιθανό είναι ότι τα αντικείμενα που σας φέρνουν, τα θέλουν και οι ίδιοι!

2

Όταν καταλαμβάνει όλο το κρεβάτι…

Γιατί ο σκύλος σας απλώνεται σε όλο το κρεβάτι, αφήνοντας ελάχιστο χώρο για σας; Ο λόγος είναι ότι θέλει να είναι μαζί με τα άλλα μέλη της αγέλης του, και αν είστε το αγαπημένο του πρόσωπο, τότε θέλει να βρίσκεται μαζί σας.

3

Όταν κουρνιάζει στα πόδια σας…

Οι σκύλοι έχουν κάποια χαρακτηριστικά που θυμίζουν την ανθρώπινη συμπεριφορά. Όταν ένας σκύλος κάθεται πάνω στα πόδια σας, «μαρκάρει» την περιοχή του και σας διεκδικεί ως μέλος της αγέλης του. Διαφορετικά, αν έχετε ένα ντροπαλό, παθητικό σκυλί, κατά αυτόν τον τρόπο νιώθει ασφάλεια και ότι βρίσκεστε δίπλα του για τον υπερασπιστείτε.

4



Όταν σηκώνει τα πόδια στον αέρα…

Αυτό είναι ένα σημάδι αυτοσυγκέντρωσης. Ένας σκύλος το κάνει αυτό όταν έχει σκεφτεί κάτι έξυπνο στο μυαλό του.

5

Όταν χασμουριέται…

Όταν χασμουριέται, σημαίνει ότι έχει κουραστεί ή βαριέται ή μπορεί να είδε εσάς να χασμουριέστε, και έτσι χασμουριέται και αυτό. Το χασμουρητό είναι μεταδοτικό!

6

Όταν προκαλεί ζημιές…

Έχετε γυρίσει ποτέ σπίτι και το σαλόνι σας ήταν κατεστραμμένο από τον σκύλο σας; Τότε πιθανόν ο σκύλος σας να έχει άγχος αποχωρισμού και δεν αντέχει να μένει πολλές ώρες μακριά σας. Τα μικρά κουτάβια τείνουν να το κάνουν αυτό πιο συχνά, επειδή ακόμα δεν έχουν συνηθίσει να μένουν μακριά σας. Βγάλτε το σκύλο μια μεγάλη βόλτα και παίξτε μαζί του για να ξεδώσει!

7

Όταν γέρνει στο πόδι σας…

Αν ο σκύλος σας γέρνει στο πόδι σας, τότε έχει ανάγκη από επιβεβαίωση. Θέλει να του δείξετε αγάπη και τον παρηγορήσετε ότι όλα είναι καλά. Ψάχνει για στοργή, γι΄αυτό δείξτε το!



8

Όταν μαζεύεται…

Αν ο σκύλος σας μαζεύεται, τότε θέλει να περνάει απαρατήτητος. Λειτουργεί το ένστικτο επιβίωσης που έχουν όλα τα ζώα, και συνήθως το επιδεικνύουν κακοποιημένα ζώα. Να δείχνετε στοργή στον σκύλο σας και να είστε υπομονετικοί μαζί του.

9

Όταν σας κοιτάζει επίμονα…

Όταν ο σκύλος σας σας κοιτάζει επίμονα, είναι ο ίδιος λόγος που ένας έφηβος κοιτάζει στα κλεφτά μια κοπέλα που του αρέσει. Είναι επειδή σας αγαπάει και θέλει να κοιτάζει με όλο το πάθος και τη στοργή που νιώθει για σας. Σας εμπιστεύεται, γι’ αυτό χαρείτε το!

10

Credit: Shareably




Πηγή

Διαβάστε επίσης: