Ποιος είπε ότι τα Ζώα δεν Μπορούν να Βγάλουν Selfie; Δείτε 20 Επικές Φωτογραφίες τους και σίγουρα θα Χαμογελάσετε!

June 12, 2021

Ποιος είπε ότι τα Ζώα δεν Μπορούν να Βγάλουν Selfie; Δείτε 20 Επικές Φωτογραφίες τους και σίγουρα θα Χαμογελάσετε!

Διαφ.

Διαφ.



Η τέχνη της λήψης selfie έχει επισήμως υιοθετηθεί από το ζωικό βασίλειο και είναι ένα από τα πιο ξεκαρδιστικά πράγματα που υπάρχουν. Από τα ζώα του ζωολογικού κήπου μέχρι τα κατοικίδια, τα ζώα αυτά ποζάρουν, χαμογελούν και χαίρονται με την κάμερα.




Οι προκύπτουσες φωτογραφίες είναι τόσο αξιολάτρευτες και συναρπαστικές, καθώς παρέχουν ένα παράθυρο στην ιδιωτική ζωή των πιο μυστηριωδών πλασμάτων της άγριας φύσης.

Για τα πιο εξωτικά ζώα, δημιουργήθηκε μια έξυπνη μέθοδο για να λαμβάνεται η φωτογραφία τους. Αυτό λέγεται «παγίδευση κάμερας», που σημαίνει ότι η φωτογραφία έχει ληφθεί όταν το ζώο αγγίζει ή προσεγγίζει μια συσκευή ανίχνευσης κίνησης.

Είναι ένα απόλυτα ασφαλές και μη επεμβατικό τέχνασμα και συλλαμβάνει ακόμα και τα πιο επικίνδυνα αρπακτικά στις πιο ειλικρινής και αστείες στιγμές τους.

Ένας πίθηκος στην Ινδονησία προκάλεσε σκάνδαλο με την selfie του το 2014 όταν πήρε στα χέρια του τον εξοπλισμό ενός βρετανού φωτογράφου. Οι εικόνες ήταν εκπληκτικές, αλλά οδήγησαν σε αρκετές δικαστικές υποθέσεις για τα πνευματικά δικαιώματα του κατόχου τους. Τελικά, ανακαλύφθηκε ότι ο πίθηκος έβγαλε τις φωτογραφίες του μόνος του. Τώρα ο καθένας μπορεί να απολαύσει ελεύθερα το ακαταμάχητο χαμόγελο τους.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες selfie ζώων που κάνουν τον γύρω του Διαδικτύου!

1

2

3

4



5

6

7

8

9

10

11

12

13



14

15

16

17

18

19

20

Credit: BoredPanda




Πηγή

Διαβάστε επίσης: