Ο ιδιοκτήτης της την εγκατέλειψε επειδή ήταν υπερβολικά "προσκολλημένη" μαζί του

July 22, 2021

Ο ιδιοκτήτης της την εγκατέλειψε επειδή ήταν υπερβολικά "προσκολλημένη" μαζί του

Διαφ.

Διαφ.



Συνήθως, αυτοί που αποφασίζουν να έχουν ένα κατοικίδιο ζώο στη ζωή τους είναι επειδή αντιμετωπίζουν μεγάλη χαρά στη φροντίδα ενός κατοικίδιου ζώου και στην παροχή και λήψη αυτής της άπειρης αγάπης που χαρακτηρίζει μια τέτοια σχέση.




Πάρτε την αγάπη ενός σκύλου, για παράδειγμα – θα σας την επιστρέψει με αγάπη και πίστη κάθε μέρα της ζωής σας.

Συνήθως, αυτό ακριβώς ψάχνουν πολλοί άνθρωποι σε ένα κατοικίδιο ζώο.

Ακόμα, ένας άνθρωπος, αποφάσισε ότι όλη αυτή η “αγάπη και στοργή” ήταν πάρα πολύ γι ‘αυτόν!

Επομένως, αφού υιοθέτησε ένα γλυκό μικρό θηλυκό σκυλί που ονομάστηκε Jubilee , την εγκατέλειψε μετά, επειδή κουράστηκε να την έχει πάντα κάτω από τα πόδια του!

Κατά συνέπεια, ο άνθρωπος πήγε στο πλησιέστερο καταφύγιο και τους ζήτησε να πάρουν το σκυλί, εξηγώντας ότι το πρόβλημα δεν ήταν σίγουρα το γεγονός ότι ο Jubilee ήταν επιθετικός … αλλά ότι ο σκύλος δεν τον άφηνε μόνο του ούτε για ένα λεπτό!

Επιπλέον, ο ιδιοκτήτης της Jubilee είχε επίσης και άλλα προβλήματα με το σκυλί του. Στην πραγματικότητα, μέσα σε ένα χρόνο, ο σκύλος είχε σχεδόν καταστρέψει τον καναπέ, τα μαξιλάρια και πολλά άλλα – με το να κάθετε συνεχώς πάνω τους!



Προφανώς, ο ιδιοκτήτης της Jubilee δεν είχε κάνει πολλά για να την εκπαιδεύσει και αυτή η αμέλεια του είχε κοστίσει ακριβά.

Σε κάθε περίπτωση, το καταφύγιο των ζώων είχε μοιραστεί άμεσα την οδυνηρή ιστορία της Jubilee στις πλατφόρμες των κοινωνικών μέσων, συγκεντρώνοντας την προσοχή πολλών χρηστών.

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι αιτήσεις υιοθεσίας για τον σκύλο πολλαπλασιάστηκαν. Στο τέλος, μετά από προσεκτική ανάλυση, οι εθελοντές των καταφυγίων των ζώων βρήκαν την τέλεια “μαμά” για τη Jubilee, δηλαδή μια γυναίκα που ονομάζεται Samantha Fewox.

Ευτυχώς, παρά το γεγονός ότι εγκαταλείφθηκε, η Jubilee δεν είχε χάσει ούτε ένα κομμάτι από την αγαπημένη της φύση. Όταν έφτασε στο σπίτι της νέας οικογένειάς της, έτρεξε αμέσως με ενθουσιασμό για να χαιρετήσει τον γιο της Σαμάνθας.



Αν και πολλοί μπορεί να κατηγορήσουν τον αρχικό ιδιοκτήτη, επικριτών του για την καρδιά του, η Samantha τον ευχαρίστησε, γιατί χωρίς την φαινομενικά ακραία του απόφαση ποτέ δεν θα μπορούσε να υιοθετήσει τη Jubilee.

Επιπλέον, ακόμα κι αν φαίνεται σαν η χειρονομία ενός μη ευαίσθητου ατόμου, η αντιμετώπιση ενός σκύλου που έχει το άγχος του χωρισμού δεν είναι εύκολο.

Τώρα, αυτό που βοηθά τη Jubilee να έχει λιγότερο άγχος στο χωρισμό, όταν όλη η οικογένεια δεν είναι στο σπίτι, έχει δύο άλλους τετράποδους συμπαίκτες!

Και αυτό το τυχερό σκυλί δεν θα μπορούσε να ζητήσει τίποτα περισσότερο!




Πηγή

Διαβάστε επίσης: