Αδέσποτo σκυλάκι βρίσκει καταφύγιο σε κατάστημα στη Νέα Σμύρνη- Και, όπως βλέπουμε, κοιμάται ανέμελα

July 22, 2021

Αδέσποτo σκυλάκι βρίσκει καταφύγιο σε κατάστημα στη Νέα Σμύρνη- Και, όπως βλέπουμε, κοιμάται ανέμελα

Διαφ.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, από την πρώτη στιγμή το petpet.news θεώρησε σημαντικό να προβάλλει κάποιους χώρους, είτε αυτοί είναι καταστήματα, είτε οτιδήποτε άλλο, τα οποία βοηθούν έμπρακτα τα αδέσποτα και τα βοηθούν στην επιβίωσή τους στους δρόμους. Η αδέσποτη ζωή, όπως γνωρίζουμε, ενέχει αμέτρητους κινδύνους. Τα αδέσποτα τη μια μέρα ζουν, την άλλη εξαφανίζονται.

Ένας τέτοιος χώρος, όπως βλέπουμε στη σελίδα της κυρίας Γεωργία Τζανάκη είναι και ένα μαγαζί που βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, το Gruppo Ottico. Ο άνθρωπος που το έχει είναι εξαιρετικός και πολύ φιλόζωος. Έτσι, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, στο κατάστημα βρίσκουν καταφύγιο αδέσποτα σκυλάκια. 

Η κυρία Τζανάκη, πρόσφατα πέρασε, και είδε ένα αδεσποτάκι να είναι μόνιμος θαμώνας του μαγαζιού, ακόμα και αν αυτό είναι κλειστό. Ο ιδιοκτήτης επίσης έχει κουβάδες με νερό, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, ειδικά τους ζεστούς μήνες.

Την ώρα που τα περισσότερα μαγαζιά αντιμετωπίζουν τα αδέσποτα με μεγάλη εχθρικότητα και τα διώχνουν, υπάρχουν και αυτοί που τα φροντίζουν με πολλή αγάπη και τα προστατεύουν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: