Το κουτάβι χαμογελά σε όλους όσους περνούν ελπίζοντας να βρει ένα σπίτι

August 4, 2021

Το κουτάβι χαμογελά σε όλους όσους περνούν ελπίζοντας να βρει ένα σπίτι

Διαφ.

Διαφ.



Το κουτάβι κάθεται στο καταφύγιο χαμογελώντας σε όλους όσους περνούν, ένα χαριτωμένο χαμόγελο από κάποιον που θέλει απλώς να βρει ένα οριστικό σπίτι.Η Courtney Wingate, διευθυντής της Humane Society της Βορειοδυτικής Λουιζιάνας , ήταν σε τοπικό έλεγχο των ζώων όταν είδε τα τρία μικρά σκυλάκια σε ένα ρείθρο. Ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι για να αλλάξει τη μοίρα αυτών των κουταβιών.




Η Courtney δεν μπορούσε να αφήσει τα αξιολάτρευτα μικρά κουτάβια, τουλάχιστον όταν ένας από αυτούς της έδειξε το πιο γοητευτικό χαμόγελο που έχει δει ποτέ.

Αποφάσισε να καλέσει έναν εθελοντή καταφυγίου, τον Sarrah Walton, ο οποίος πήγε αμέσως για να πάρει τα κορίτσια ηλικίας 8 εβδομάδων.

Τiς πήγε στο καταφύγιο, όπου ονόμασε τα μικρά παιδιά με τα ονόματα ορισμένων παικτών από την αγαπημένη ομάδα ποδοσφαίρου του, το LSU Tigers .

Τους ονόμασε. Η Joe, η Burreaux και η O. Έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και τα αποτελέσματα βγήκαν πολύ καλά.



Ενώ βρισκόταν στο καταφύγιο, η Burreaux, το κουτάβι με το όμορφο χαμόγελο, αρρώστησε, οπότε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ζώων, αλλά ευτυχώς συνήλθε γρήγορα.

Όταν το κουτάβι επέστρεψε στο κέντρο διάσωσης, ο Courtney άρχισε να παρατηρεί ότι κάθε φορά που κάποιος την πλησίαζε και της μιλούσε, τους έδειχνε τα δόντια της με ένα χαριτωμένο χαμόγελο.

“Κάθε φορά που της μιλάνε πολύ γλυκιά … παίρνει αυτό το χαμόγελο σαν να θέλει να πει κάτι. Είναι σαν να έλεγε: Ελάτε να με χαϊδέψετε, έλα να με αγαπήσετε ».

Όταν τα κουτάβια ήταν έτοιμα να ψάξουν για ένα σπίτι για πάντα, η Τζο ήταν η πρώτη που υιοθετήθηκε, χάρη σε ένα βίντεο που έδειχνε το ταλέντο της για αναζήτηση της οικογένειας της.

«Όλα ήταν ευγενικά και γλυκά και τους αρέσει να παίζουν. Η Burreaux και η αδελφή της αρχίζουν επίσης να μαθαίνουν να βρίσκουν την μπάλα και να παίζουν.



Οι Sarrah και Courtney είχαν την ιδέα να βγάλουν ένα βίντεο και να το δημοσιεύσουν στο Facebook, με το ιδιαίτερο ταλέντο της Burreaux, έτσι ώστε να αποκτήσουν ένα σπίτι.

Σε λίγες μέρες το βίντεο έγινε viral και έχει προβληθεί πάνω από 40.000 φορές, αλλά παρά την ηλεκτρονική φήμη τους, η Burreaux και η αδελφή της O ψάχνουν ακόμα για ένα σπίτι.

Αν και τα μικρά παιδιά ήταν τυχερά που διασώθηκαν από το καταφύγιο όπου θα μπορούσαν ενδεχομένως να υποβληθούν σε ευθανασία, ελπίζουν ότι η τύχη τους θα αλλάξει.

Η Burreaux και η αδελφή της θέλουν μόνο κάτι μόνιμο, αγάπη, οικογένεια και ένα σπίτι για πάντα.

Πηγή: petsworld.gr



Διαβάστε επίσης: