Το Pitbull αρνείται να πολεμήσει, γίνεται σκυλί δολώματος και τελικά παίρνει μια δεύτερη ευκαιρία

August 4, 2021

Το Pitbull αρνείται να πολεμήσει, γίνεται σκυλί δολώματος και τελικά παίρνει μια δεύτερη ευκαιρία

Διαφ.



Δεν είναι μυστικό ότι τα Pitbulls έχουν κακή φήμη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι η πιο κοινή φυλή που βρίσκεται σε κέντρα υιοθεσίας παγκοσμίως.




Οι άνθρωποι τους αγνοούν με την παρανόηση ότι τα σκυλιά είναι βίαια, αντί να αναγνωρίζουν ότι τα σκυλιά, όπως και τα μωρά, μπορούν να μεγαλώσουν με αγάπη γιατί μόνο έτσι μπορούν να μεγαλώσουν σωστά.

Ο Betsy, ο απίστευτα αντέχων Pitbull στην επόμενη ιστορία μας, αποδεικνύει ότι μερικές φορές τα σκυλιά μπορούν επίσης να είναι πολύ καλύτερα από αυτό που τους μεγάλωσαν.Ο ιδιοκτήτης του Betsy ήθελε μόνο ένα πράγμα από αυτόν – να πολεμήσει, αλλά ο Betsy αρνήθηκε να το κάνει. Αυτό δεν ήταν στη φύση του. Ήταν ευγενικός και στοργικός. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιήθηκε ως σκύλος δόλωμα.

Μέχρι τη στιγμή που διασώθηκε, οι τραυματισμοί του ήταν τόσο σοβαροί, που η ιατρική ομάδα δεν ήταν σίγουρη αν θα τα κατάφερνε.

Χρειαζόταν εκτεταμένη θεραπεία και επειδή είχε τόσες πολλές πληγές, η μόλυνση ήταν ο μεγαλύτερος φόβος τους.

Ο σκύλος είχε μόνο αγάπη και ενσυναίσθηση, οπότε ο φαύλος ιδιοκτήτης του τον μετέτρεψε σε δόλωμα. Ευτυχώς, ο άκαρδος ιδιοκτήτης του Betsy συνελήφθη επιτέλους για τα τερατώδη εγκλήματα του.

Ο γενναίος σκύλος απαιτούσε μήνες θεραπείας και οκτώ χειρουργικές επεμβάσεις. Αντιμετωπίζει την κάθε μέρα σαν τον πολεμιστή που είναι. Όπως λέει το βίντεο, ο Μπέτσι δεν έχασε ποτέ την ελπίδα του. Και καθώς άρχισε να θεραπεύετε, άνοιξε επίσης την καρδιά του στους ανθρώπους. Στο παρελθόν, οι άνθρωποι ήταν σκληροί μαζί του, αλλά τώρα είδε ότι οι νέοι άνθρωποι γύρω του δεν ήταν τίποτα σαν τα τέρατα από το παρελθόν της. Η καρδιά του άνοιγε και αυτό θα τον οδηγήσει τελικά σε μια καλύτερη ζωή.

Ήθελε να ζήσει. Και αυτό από μόνο του ήταν ένα θαύμα. Παρά τη χρήση και την κακοποίηση, ήθελε να ζήσει και να ευδοκιμήσει . Ίσως ήξερε ότι ήταν πολύ δυνατόν να έχει μια καλή ζωή. Τα σκυλιά είναι αρκετά διαισθητικά.



Παρά την τρομερή εμπειρία της με τους ανθρώπους, ο σκύλος δεν είχε κανένα θυμό για αυτούς. Αγκάλιαζε όποιον συναντούσε στο καταφύγιο. Είχε μόνο αγάπη και συγχώρεση στην καρδιά του.

Όταν ο Betsy ήταν τελικά έτοιμος να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, βρήκε γρήγορα μια οικογένεια που ήταν χαρούμενη να τον καλωσορίσει στο αγαπημένο τους σπίτι. Τώρα, ο Betsy απολαμβάνει τη νέα του ζωή με δύο σκύλους και δύο ανθρώπινα αδέλφια. Του πρόσφεραν μια όμορφη ζωή με ένα σκυλάκι και μια υπέροχη αυλή στην οποία μπορούσε να παίξει.

Η νέα του οικογένεια τον παίρνει μαζί της σε εκπληκτικές περιπέτειες . Υπάρχει ένα ρεύμα σε κοντινή απόσταση και της αρέσει να παίζει με τα ψάρια. Οι νέοι καλύτεροι φίλοι της είναι τα ανθρώπινα αδέλφια της και ΑΓΑΠΟΎΝ να κάνουν παρέα μαζί του και να του δώσουν όλη την αγάπη που θα μπορούσε ποτέ να θέλει. Η ουρά του που κουνάει τα λέει όλα!

Τα τέρατα από το παρελθόν της ήθελαν μόνο να πολεμήσει, αλλά ο Betsy ήθελε να αγαπήσει. Ήξερε ότι αυτός ήταν ο σκοπός του και τώρα μπορεί να δώσει στην οικογένειά της όση αγάπη θέλει.



Ο Betsy δεν είναι το μόνο Pit Bull που έχει ξεπεράσει το παρελθόν του και έχει γίνει ένα υπέροχο μέλος μιας οικογένειας. Μοιραστείτε την ιστορία του και το βίντεο που δημοσιεύτηκε παρακάτω. Ας κάνουμε το ρόλο μας για να βοηθήσουμε σκύλους όπως ο Betsy να βρουν οικογένειες για να τους αγαπήσουν.

Παρακολουθήστε την απίστευτη ανάκαμψη του Betsy στο παρακάτω βίντεο. Λάβετε υπόψη ότι η αρχή του βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:

Πηγή: petsworld.gr



Διαβάστε επίσης: