Δήμος Θεσσαλονίκης: ” Τα αδέσποτα που ζουν στο χριστουγεννιάτικο χωριό, στην πλατεία Δικαστηρίων, είναι πολύ φιλικά”

September 15, 2021

Δήμος Θεσσαλονίκης: ” Τα αδέσποτα που ζουν στο χριστουγεννιάτικο χωριό, στην πλατεία Δικαστηρίων, είναι πολύ φιλικά”

Διαφ.

Διαφ.




αμιά ανησυχία να μην έχουν από τα δέσποτα σκυλάκια που ζουν στην Πλατεία Δικαστηρίων , εκεί που είναι το χριστουγεννιάτικο χωριό ανακοίνωσε ο δήμος Θεσσαλονίκης. Τα σκυλάκια αυτά είναι και πολύ φιλικά.




Δείτε την ανακοίνωσή του:

«Το Γραφείο Φροντίδας Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Θεσσαλονίκης ενημερώνει όλους όσοι πρόκειται να επισκεφτούν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό για να κάνουν τις αγορές τους και να διασκεδάσουν μαζί με παιδιά τους ότι τα αδέσποτα σκυλιά που ζουν χρόνια εκεί είναι ακίνδυνα, είναι πολύ κοινωνικά, είναι στειρωμένα και εμβολιασμένα από τον Δήμο, ο οποίος φροντίζει για την υγεία τους και τον τακτικό επανεμβολιασμό τους. Δεν πρόκειται να ενοχλήσουν κανέναν, εάν δεν ενοχληθούν», αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Θεσσαλονίκης.



«Παρακαλούμε θερμά όλους όσοι βρίσκονται στην περιοχή ή πρόκειται να την επισκεφθούν να μην τα ταΐζουν ωμό κρέας. Επίσης παρακαλούμε τους κηδεμόνες σκύλων που βγάζουν τα ζώα τους βόλτα, να τα έχουν δεμένα πάντα με οδηγό, γιατί πραγματοποιούνται έλεγχοι», επισημαίνεται από τη διοίκηση του δήμου”.




Πηγή

Διαβάστε επίσης: