Έκκληση του δημάρχου Αχαρνών να βρεθεί αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στο Ολυμπιακό Χωριό

April 12, 2021

Έκκληση του δημάρχου Αχαρνών να βρεθεί αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο στο Ολυμπιακό Χωριό

Διαφ.

Διαφ.

Γράψαμε για ένα σκυλάκο που πυροβολήθηκε στις 6 Ιανουαρίου, στους Θρακομακεδόνες. Και που δυστυχώς ήταν τόσο σοβαρά που δεν τα κατάφερε. Πληροφορηθήκαμε ότι το ζώο βρήκε ο δήμαρχος Αχαρνών κ. Σπύρος Βρεττός, ο οποίος είχε βγει για έλεγχο των δρόμων από την κακοκαιρία. Ο Δήμος το περισυνέλεξε και το μετέφερε στο ΔΙΚΕΠΑΖ για νοσηλεία. Δυστυχώς όμως ήταν πολύ χάλια και δεν τα κατάφερε.

Ο κ. Βρεττός κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το δράστη να πάρει στο δημαρχείο και να τον κατονομάσει. Το ζώο βρέθηκε στη Γ΄είσοδο του Ολυμπιακού Χωριού και το τηλέφωνο του Δήμου είναι 2132072382-3.

Δείτε την ανάρτησή του: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218736880165699&set=a.10206793421466696&type=3&theater

Εμείς σαν petpet.news θα θέλαμε να πούμε τα εξής γιατί γράφονται πολλά: Ας σταματήσουμε τις κατάρες. Καταρχήν δεν πιάνουν στους εγκληματίες. Επίσης το ότι ο κύριος Βρεττός ανέφερε το περιστατικό και κάνει έκκληση να βρεθεί ο ένοχος αξίζει πολλά μπράβο. Πόσους δημάρχους ξέρετε να το έχουν κάνει αυτό; Και δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά, ούτε ζούμε στο συγκεκριμένο δήμο, για να μην πει κανείς. Αλλά δεν μπορούμε να μην γράψουμε αυτά που βλέπουμε. Ούτε να του φορτώσουμε όλα τα στραβά που κληρονόμησε στο δήμο. Στραβά δεκαετιών. Ας τον βοηθήσουμε στο έργο του και ας του καταδείξουμε το δράστη. Όλα τα άλλα είναι περιττά.

Το αρχικό μας δημοσίευμα:

Αναζητείται αυτός που πυροβόλησε και σκότωσε σκυλάκι στους Θρακομακεδόνες, στο γήπεδο-Δεν μπορεί να μην ξέρει κάποιος

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: