Ο “Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου Paws” φτιάχνει καταφύγιο στην Πάρο

September 23, 2021

Ο “Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου Paws” φτιάχνει καταφύγιο στην Πάρο

Διαφ.

Διαφ.




ο νέο του καταφύγιο, και χωρίς τη συμμετοχή του Δήμου, φτιάχνει ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου Paws-Paros Animal Welfare Society, το οποίο χτίζεται στο Μαράθι της Πάρου και θα είναι σε λίγο καιρό έτοιμο.




Το καταφύγιο αυτό, που βρίσκεται σε ιδιόκτητη έκταση, χρηματοδοτείται αποκλειστικά από δωρεές και χορηγίες. Θα φιλοξενούνται 32 σκυλιά, θα υπάρχει αναρρωτήριο, σπίτι του υπεύθυνου, γραφείο και ξύλινο οικίσκο για γάτες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο σύλλογος έχει εξασφαλίσει ήδη όλες τις απαραίτητες άδειες, συμπεριλαμβανομένης της Άδειας Ίδρυσης από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Το έργο αυτό είναι καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία του Συλλόγου Προστασίας Ζώων Πάρου Paws-Paros Animal Welfare Society, ο οποίος συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια νόμιμης λειτουργίας, αποτελείται μόνο από εθελοντές και έχει κάνει μεγάλο έργο ώστε να βοηθηθούν τα αδέσποτα του νησιού.

Για να τελειώσει όμως το σημαντικό αυτό έργο και να βρουν σύντομα σκυλάκια στέγη, θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι μας.



Οι εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Ζώων Πάρου Paws-Paros Animal Welfare Society κάνουν έκκληση μέσω της σελίδας τους στο Facebook για οικονομική βοήθεια ώστε να τελειώσει η κατασκευή του καταφυγίου. Επισκεφτείτε τη σελίδα τους και γνωρίστε τον αγώνα που κάνουν για τα αδέσποτα του νησιού.  https://www.facebook.com/pawsparos/

Για δωρεές: PayPal ([email protected])

ALPHA BANK:



GR0201406250625002002013349

Πηγή



Διαβάστε επίσης: