Άνδρας ξύπνησε και είδε τον σκύλο Να Φοράει Την Μασέλα Του – Ένα πονηρό χαμόγελο στο πρόσωπό της

September 23, 2021

Άνδρας ξύπνησε και είδε τον σκύλο Να Φοράει Την Μασέλα Του – Ένα πονηρό χαμόγελο στο πρόσωπό της

Διαφ.




Ένας άνδρας ξύπνησε με την καλύτερη διάθεση από το μεσημεριανό του ύπνο, αφού είδε το σκυλί της κόρης του να φοράει τη μασέλα του και ξεκαρδίστηκε στα γέλια!




Σε μία ανάρτηση στο Twitter, η οποία όπως ήταν φυσικό έγινε viral, μια γυναίκα που ονομάζεται Eunice από Long Island της Νέας Υόρκης, μοιράστηκε φωτογραφίες από τη στιγμή που ο σκύλος της φόρεσε κατά λάθος τη μασέλα του πατέρα της όταν εκείνος την έβγαλε για να κοιμηθεί.

“Πριν από λίγους μήνες ο σκύλος μου, η Maggie, έκλεψε τη μασέλα του πατέρα μου όταν εκείνος κοιμόταν και ιδού το αποτέλεσμα,” έγραψε στο Twitter κάτω από δύο ξεκαρδιστικές φωτογραφίες.

Αρχικά, όταν ο πατέρας της Eunice ξύπνησε, δεν βρήκε τη μασέλα του και νόμιζε ότι ίσως τις άφηνε στο μπάνιο.

Αλλά αντ ‘αυτού βρήκε τη Maggie, ένα ημίαιμο Σιχ- Τσου με Τσιουάουα, με ένα πονηρό χαμόγελο στο πρόσωπό της.



“Όταν η μασέλα δεν ήταν στο μπάνιο, ο πατέρας μου άρχισε να την ψάχνει και βρήκε τη Maggie κάτω από το τραπέζι του σπιτιού του,” είπε η Eunice στο The Dodo .

Μόλις ο πατέρας της βρήκε τη Maggie, το γέλιο που έριξε μόλις είδε ότι φορούσε τις μασέλες του στο στόμα της την έκανε να θέλει να μοιραστεί τη στιγμή με τον κόσμο.

“Μου έστειλε μια φωτογραφία και εξήγησε τι είχε συμβεί και πραγματικά έκλαιγα από τα γέλια,” είπε η Eunice.

Η Maggie φάνηκε αρκετά ικανοποιημένη που είχε αποκτήσει ένα νέο χαμόγελο.



Πολλοί χρήστες του ίντερνετ σχολίασαν τις ξεκαρδιστικές φωτογραφίες της Maggie όταν η Eunice τις δημοσίευσε στο διαδίκτυο.

“Τι γλυκό! Χαίρεται τη νέα του οδοντοστοιχία!” έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

“Είναι αστείο… αλλά να πείτε στον μπαμπά σας ότι πρέπει να παίρνει πάντα μαζί του τη μασέλα του όταν πηγαίνει για ύπνο,” έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Η Eunice αργότερα διευκρίνισε ότι ο μπαμπάς της από δω και πέρα δεν θα αφήνει τις μασέλες του από δίπλα του, αφού καραδοκεί η Maggie!




Πηγή

Διαβάστε επίσης: