Ντροπή και αίσχος: Καφέ στην Κίνα έβαψε σκύλους ασπρόμαυρους για να μοιάζουν με πάντα

Ντροπή και αίσχος: Καφέ στην Κίνα έβαψε σκύλους ασπρόμαυρους για να μοιάζουν με πάντα

Διαφ.
Ντροπή και αίσχος: Καφέ στην Κίνα έβαψε σκύλους ασπρόμαυρους για να μοιάζουν με πάντα
Διαβάστε τη συνέχεια...
Έντονες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια πυροδότησε η ιδέα ενός καφέ στην Κίνα να βάψει σκύλους ράτσας Τσόου Τσόου ώστε να μοιάζουν με μικρά πάντα.
Το Cute Pet Games άνοιξε πριν από ένα μήνα στην πόλη Τσενγκτού της επαρχίας Σιτσουάν, που φιλοξενεί μεγάλο αριθμό του υπό εξαφάνιση είδους, και στους χώρους του κυκλοφορούν έξι Τσόου Τσόου βαμμένα ασπρόμαυρα.

Βίντεο των σκύλων να περιφέρονται στο καφέ έγινε viral στα κινεζικά social media και σε αυτό ο ιδιοκτήτης του καφέ εξηγεί πως προσφέρει επίσης υπηρεσίες βαφής έναντι περίπου 165 λιρών σε όσους επιθυμούν να βάψουν έτσι τα κατοικίδιά τους.«Στο όνομα της αγάπης για τα ζώα, αυτά τα καφέ το μόνο που θέλουν είναι να βγάζουν χρήματα», «Προτείνω να βάψουν ασπρόμαυρους τους ιδιοκτήτες των ζώων», σχολίασαν κάποιοι χρήστες, ενώ πολλοί επισήμαναν πως οι βαφές δεν είναι καθόλου καλές για την υγεία των σκύλων. «Οι σκύλοι είναι σκύλοι. Με το να τους βάψεις, δεν γίνονται πάντα, και είναι ζωντανά πλάσματα. Τους κάνεις κακό στο όνομα αυτού που νομίζεις πως δείχνει όμορφο», ανέφερε κάποιος χρήστης.Ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που υπερασπίστηκαν τον ιδιοκτήτη του καφέ και το δικαίωμά του πάνω στην εμφάνιση των ζώων. «Είναι ο σκύλος σου, εσύ αποφασίζεις, πολύ γλυκό», έγραψε κάποιος.

Μετά τον σάλο, το καφέ ανακοίνωσε στην σελίδα του στο Weibo πως δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες βαφής. «Το Τσενγκτού είναι σπίτι των πάντα. Θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, που θα μας ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα καφέ και pet shop», εξήγησε ο ιδιοκτήτης, τονίζοντας πως οι σκύλοι είναι απολύτως υγιείς.

Πηγη: .lifo.grΔιαβάστε περισσότερα...