Δάσος Χαϊδαρίου: Αναζητούν αυτόν που πέρασε με το αυτοκίνητο πάνω από μια αδέσποτη σκυλίτσα που κοιμόταν και της έσπασε τα δύο πόδια

January 16, 2021

Δάσος Χαϊδαρίου: Αναζητούν αυτόν που πέρασε με το αυτοκίνητο πάνω από μια αδέσποτη σκυλίτσα που κοιμόταν και της έσπασε τα δύο πόδια

Διαφ.

Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις σε ένα σκυλάκι που χτύπησες με το αυτοκίνητο στο δρόμο είναι να το εγκαταλείψεις και να φύγεις. Το αφήνεις εκεί να πεθαίνει από τους πόνους ενώ θα μπορούσες να το μεταφέρεις σε έναν κτηνίατρο και πιθανόν να τους σώσεις τη ζωή του. Πολλά ζώα σώζονται αν μεταφερθούν άμεσα στο γιατρό.
Αυτό είναι κάτι πραγματικά απίστευτο που γίνεται κάθε μέρα στη χώρα μας σε όλα τα μέρη, σε χωριά και σε πόλεις. Αυτοί οι άνθρωποι εύκολα κάνουν κάτι ανάλογο και σε άνθρωπο. Αν δεν τους βλέπει κανείς, την κοπανάνε.
Στη σελίδα της Όλγας Γαβάκη στο Facebook διαβάζουμε για ακόμα ένα τέτοιο περιστατικό που έγινε αυτές τις μέρες στο Χαϊδάρι. Η αδεσποτούλα σκυλίτσα Φαζιλέτ ζει μαζί με άλλα σκυλάκια τα τελευταία χρόνια σε ένα σημείο του δάσους Χαϊδαρίου. Σπίτι τους είναι το πεζοδρόμιο, όπως όλων άλλωστε των αδέσποτων. Περίοικοι πριν από λίγες μέρες άκουσα αργά τη νύχτα ουρλιαχτά και έντονα γαβγίσματα. Κάποιος είχε περάσει με το αυτοκίνητό του πάνω από τη σκυλίτσα την ώρα που κοιμόταν. Και της έσπασε τα δυο πίσω ποδαράκια.
Οι γείτονες που την εντόπισαν το πρωί μέσα στα αίματα ενημέρωσαν τους εθελοντές. Το ζώο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Όποιος είδε ή γνωρίζει κάτι για το συμβάν ας καλέσει στο 6977706800. Είναι πολύ σημαντικό κάποια στιγμή να αρχίσουν να τιμωρούνται αυτοί που διαπράττουν εγκλήματα σε βάρος των ζώων.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: