Σκύλος που ζούσε στο Δρόμο Υιοθετείται από Φαρμακείο και Υποδέχεται Με Χαρά τον Κόσμο

May 14, 2022

Σκύλος που ζούσε στο Δρόμο Υιοθετείται από Φαρμακείο και Υποδέχεται Με Χαρά τον Κόσμο

Διαφ.




Ο αδέσποτος σκύλος βρίσκει το σπίτι των ονείρων του σε ένα φαρμακείο και τώρα καλωσορίζει με χαρά πελάτες που περνούν το κατώφλι του.




Όπως όλοι γνωρίζουμε, η υιοθεσία ενός ζώου είναι θέμα ανθρωπιάς που ξεπερνά κάθε οικονομική κατάσταση. Στην περίπτωση των τετράποδων φίλων μας – αν και εμπεριέχουν μεγάλη ευθύνη από την πλευρά των κηδεμόνων τους – δεν αποτελούν δυσβάσταχτο βάρος.

Ως εκ τούτου, κάθε τετράποδος χαίρεται να βλέπει μια πρωτοβουλία όχι μόνο από ανθρώπους αλλά και από εταιρείες που τολμούν να παρέχουν καταφύγιο στα πιο άπορα ζώα που έχουν απόλυτη ανάγκη την αγάπη και την ασφάλεια του αύριο.

Όπως και στην περίπτωση του επόμενου σκύλου, που αξίζει να έχει ένα σπίτι για πάντα.

Αναμφίβολα, για ένα ζώο που ζει στους δρόμους για χρόνια, η υιοθεσία είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά σε πολλές περιπτώσεις είναι απλώς θέμα τύχης. Με εκατομμύρια σκυλιά να περιφέρονται στους δρόμους σε διάφορα μέρη του κόσμου, δεν είναι τόσο εύκολο για αυτά τα πλάσματα να βρουν ένα πραγματικό σπίτι.

Αλλά αυτός ο σκύλος που ονομάζεται Alfredo έγινε πρόσφατα ένας από τους τυχερούς που έχουν ήδη οικογένεια.

Ο σκύλος διασώθηκε από αρκετούς υπαλλήλους του φαρμακείου «Cuida Bem Farma», που βρίσκεται στο Μακάπι της Αμαπά, στη βορειοανατολική Βραζιλία. Ο Αλφρέντο συνήθιζε να περιφέρεται στους δρόμους κοντά στην περιοχή, αναζητώντας φαγητό, νερό και ένα άγγιγμα στοργής.

Στο φαρμακείο τον υποδέχονταν πάντα γιατί είναι ένας χώρος που δέχεται την πρόσβαση των πελατών με κατοικίδια.

Σε αυτό το μέρος υπάρχει ένας ειδικός χώρος για τα κατοικίδια ζώα των πελατών και αυτό φαινόταν πολύ ελκυστικό για το κουτάβι, καθώς πάντα έβρισκε φίλους για να παίξει και οι άνθρωποι ήταν πολύ καλοί μαζί του.



Γι ‘αυτό ο Αλφρέντο άρχισε να τους επισκέπτεται αρκετά συχνά, μέχρι την ημέρα που κάποιος τον συγκίνησε υπερβολικά.

Για τους τετράποδους περιπλανώμενους, άφθονο φαγητό και νερό ήταν τα κύρια αξιοθέατα του φαρμακείου.

Σύμφωνα με την Leticia Brito, σχεδιάστρια της φαρμακευτικής εταιρείας, ο σκύλος κέρδισε τόσο τις καρδιές των πελατών όσο και των εργαζομένων. Πρόσφατα, ο τελευταίος αποφάσισε να τον υιοθετήσει και έτσι να του προσφέρει μια πραγματική οικογένεια.

«Ο Αλφρέντο ήρθε στο φαρμακείο μια μέρα και μετά τον έβλεπα όλο και πιο συχνά. Πέρασε το χρόνο του εκεί, μέχρι που μια μέρα που τον είδε το αφεντικό μας, τον ενθαρρύναμε να υιοθετήσει το σκυλάκι », είπε η Λετάσια.

Ο διευθυντής του φαρμακείου σκέφτηκε επίσης ότι θα ήταν ένας καλός τρόπος για να έχει θετικό αντίκτυπο όχι μόνο στη ζωή του σκύλου, αλλά και στους πελάτες του και σε άλλους επιχειρηματίες.

Η πρόθεση ήταν ότι, με τη διάσωση του Αλφρέντο από τους δρόμους, οι άλλοι άνθρωποι θα συνειδητοποιούσαν ότι η υιοθεσία είναι πάντα η καλύτερη επιλογή, ακόμη και αν είστε απλός άνθρωπος, έχετε ένα κατάστημα ή μια εταιρεία.

Το σκυλάκι ήξερε πώς να κερδίσει ακόμα και την καρδιά του αφεντικού, που κυριολεκτικά τον «προσέλαβε» για να είναι η μασκότ του φαρμακείου.



Αυτό το αξιολάτρευτο σκυλί δεν είναι η μόνη μασκότ του φαρμακείου με το όνομα, αυτό επισημοποιήθηκε με ένα σήμα αναγνώρισης που κρέμεται στο λαιμό του. Ο Αλφρέντο έχει επίσης ένα μαντήλι που δεν τον ξεχωρίζει από την οικογένεια “Cuida Bem Farma”.

Αυτός είναι ο πιο περιποιημένος υπάλληλος από όλους.
v
Μετά την αλτρουιστική πράξη αυτού του φαρμακείου, όλοι οι εργαζόμενοι είναι αφοσιωμένοι στην υπόθεση των ζώων και έχουν δημιουργήσει μια συμμαχία με την οργάνωση “Προστατευτικοί Άγγελοι” για την προώθηση των υιοθεσιών.

Το φαρμακείο και η οργάνωση ένωσαν τις δυνάμεις τους και έχουν ήδη οργανώσει την πρώτη εκδήλωση.

«Θα θέλαμε πραγματικά να εμπλακούν άλλες εταιρείες και να φροντίζουν τα ζώα εδώ στο Macapá. Τα σκυλιά υποφέρουν πολύ, υπάρχουν πολλά εγκαταλελειμμένα σκυλάκια. Θέλουμε όλοι να κάνουν μια μικρή χειρονομία, τουλάχιστον για να τους αφήσουμε να κοιμηθούν στην πόρτα της μονάδας ή κάτι παρόμοιο », είπε η Letícia.

Όπως αυτό το κουτάβι, υπάρχουν και άλλα σκυλιά που υιοθετούνται από υπαλλήλους και χωρίς αμφιβολία αυτό είναι το είδος των ανθρώπων που χρειάζεται ο κόσμος.

Το “Cuida Bem Farma” απέδειξε τη δέσμευσή του όχι μόνο για την υγεία των πελατών του, αλλά και για την καλή διαβίωση των ζώων, και ελπίζουμε ότι η αποφασιστικότητά τους να προωθήσουν αυτού του είδους τις δραστηριότητες θα αυξήσουν πραγματικά τη συνειδητοποίηση της σημασίας των υιοθεσιών.

Σίγουρα, οι ΜΚΟ δεν μπορούν να κάνουν τα πάντα από μόνοι τους, αλλά όλοι μπορούν να συνεισφέρουν και η υπεύθυνη υιοθεσία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνουμε καλό και να σώσουμε μια ζωή.




Πηγή

Διαβάστε επίσης: