Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ένας χρόνος από τη δολοφονία της Καρολάιν και της σκυλίτσας Ρόξυ

May 14, 2022

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ένας χρόνος από τη δολοφονία της Καρολάιν και της σκυλίτσας Ρόξυ

Διαφ.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τη μέρα που διαπράχτηκε ένα από τα πιο ειδεχθή και αδιανόητα εγκλήματα που έχουν συμβεί στη χώρα μας, αυτό του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς και κρέμασε τη σκυλίτσα τους Ρόξυ.

Ο 34χρονος κλήθηκε σήμερα να δώσει εξηγήσεις στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τα όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν την εν ψυχρώ δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, την άγρια θανάτωση του σκύλου τους και τις ψευδείς καταθέσεις που έδινε επί 37 ημέρες, εμφανιζόμενος ως επιζών μιας φρικτής ληστείας που έγινε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου 2021 στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Η Καρολάιν, σύμφωνα με τη δικογραφία, είχε έναν αργό «αγωνιώδη» θάνατο, καθώς πάσχιζε να αναπνεύσει επί έξι ολόκληρα λεπτά. Η 20χρονη βρέθηκε με ένα ύφασμα τυλιγμένο στον λαιμό της, δεμένη πισθάγκωνα, ενώ το μωρό του ζευγαριού κοιμόταν ακουμπισμένο στην πλάτη της. Η Ρόξυ, ήταν κρεμασμένη με το λουρί της στο κάγκελο της εσωτερικής σκάλας.

Η Καρολάιν, όπως όλοι περιγράφουν, ήταν μια ευαίσθητη κοπέλα που αγαπούσε πολύ τα αδέσποτα. Στις αρχές Δεκεμβρίου της προηγούμενης χρονιάς ήρθε σε επαφή με το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα “Η Κοίτη” για να υιοθετήσει ένα κουταβάκι. Πήγε μαζί με το σύζυγό της και το μωρό τους, τη Λυδία, και το πήρε. Μόλις το είδε το ερωτεύτηκε. Έφυγε χαρούμενη. Πού να ήξερε…

Στο σπίτι του ζευγαριού υπήρχαν και γατούλες. Η Καρολάιν τάιζε και τα ζωάκια στη γειτονιά της. Οι γατούλες αυτές, μετά το έγκλημα, υιοθετήθηκαν από άλλα σπίτια. 

Για το φριχτό αυτό συμβάν το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα “Η Κοίτη” είχε βγάλει το παρακάτω δελτίο τύπου:

“ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 19/6/21

Τα μέλη του Δ.Σ. του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα «Η Κοίτη» Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα δηλώνουμε την απέραντη θλίψη μας και τον αποτροπιασμό μας για την ομολογία του δράστη της δολοφονίας της Καρολάιν και του κουταβιού της Ρόξυ.

Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της και της ευχόμαστε πολύ κουράγιο για να αντέξει τον αδόκητο χαμό της. Η σκέψη μας είναι συνεχώς στην κορούλα της που τόσα άδικα έχασε τη μητρική αγκαλιά.

Είμαστε συντετριμμένοι επειδή η Καρολάιν υιοθέτησε τη Ρόξυ από το Σωματείο μας σε ηλικία 2 μηνών και στη διαδικασία γνωρίσαμε μια ιδιαίτερα φιλόζωη κοπέλα που αγάπησε το κουτάβι και του έδωσε μια ιδιαίτερη θέση στην οικογένειά της.”

Το δικαστήριο έχει κάνει δεκτό το αίτημα του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα για να παρίσταται στη δίκη ως πολιτική αγωγή για το θάνατο της Ρόξυ.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

Συνεχίζει να μας δουλεύει κανονικά: Ο σύζυγος-φονιάς της Καρολάιν και της σκυλίτσας τους ταΐζει γατιά στη φυλακή – Petpet.news

Δίκη Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: Το Σωματείο Μαραθώνα έφερε στο δικαστήριο τη δίδυμη αδερφή της Ρόξυ που κρέμασε ο δράστης (petpet.news)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: