Τραυματισμένος σκύλος Μεταμορφώνεται αφού Εμφανίζεται μετά από ένα χρόνο και Σώζεται

May 14, 2022

Τραυματισμένος σκύλος Μεταμορφώνεται αφού Εμφανίζεται μετά από ένα χρόνο και Σώζεται

Διαφ.




Ο Ντόμινο διέφυγε από το σπίτι του, όπου ζούσε σε σοβαρή κατάσταση. Τον έψαχναν για ένα χρόνο, τότε συνέβη ένα θαύμα




Οι εθελοντές του ThisIsHouston αναζητούν έναν σκύλο που ονομάζεται Domino για περισσότερο από ένα χρόνο. Ζούσε με έναν Γερμανικό Ποιμενικό στο Κλίβελαντ του Τέξας, σε μια κατάσταση υποβάθμισης: και τα δύο σκυλιά δεν ήταν καλά στην υγεία τους και, επιπλέον, ο Ντόμινο είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο πόδι του.

Οι δυο τους ζούσαν σε μια ιδιωτική αυλή αλλά φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης τους τα έδιωξε ξαφνικά. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι ο Γερμανικός Ποιμενικός δόθηκε σε έναν φίλο του και ότι όταν ο Ντόμινο τον είδε να μπαίνει στο αυτοκίνητο, άρχισε να τον κυνηγάει και δεν επέστρεψε.



Περιττό να πω ότι ο άνδρας δεν τους νοιαζόταν, αλλά οι εθελοντές δεν τα παράτησαν ποτέ: δημοσίευσαν τις φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έλεγξαν αναφορές, αλλά όλα τα ίχνη τους χάθηκαν. Υπήρχαν επίσης εκείνοι που σκέφτηκαν το χειρότερο. Ωστόσο, ο Ντόμινο εμφανίστηκε ξανά από το πουθενά, 14 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που τον είδαν τελευταία φορά και τελικά διασώθηκε.



Στο νοσοκομείο ενυδατώθηκε ενδοφλεβίως, βρέθηκε θετικός σε καρκίνο και ξεκίνησε θεραπεία για ψώρα. Για το πόδι του, ωστόσο, οι κτηνίατροι κατάφεραν πολύ λίγα: το άκρο είναι σπασμένο εντελώς προς τα μέσα και καλυμμένο με μώλωπες και πληγές και ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός θα είναι αυτός του ακρωτηριασμού. Αλλά πριν από το χειρουργείο, ο Ντόμινο πρέπει να ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Τώρα βρίσκεται σε αναδοχή και αποδεικνύεται ένας πολύ υπάκουος σκύλος, ο οποίος ανυπομονούσε να βιώσει τις ανέσεις ενός πραγματικού σπιτιού. «Ήταν πολύ ήρεμος από την αρχή, ακόμη και τη νύχτα, και εγκαταστάθηκε καλά στην περιοχή του. Είναι χαρούμενος που μας βλέπει το πρωί, δεν του αρέσουν τα φάρμακά του αλλά η υγεία του βελτιώνεται ». Και του ευχόμαστε αυτό να είναι μόνο το πρώτο βήμα προς μια νέα, γαλήνια και ευτυχισμένη ζωή, έτη φωτός μακριά από τις καταστάσεις που έπρεπε να γνωρίζει μέχρι τώρα.




Πηγή

Διαβάστε επίσης: