Σκύλος Κλαίει Από Ανακούφιση Μόλις Συνειδητοποιεί Ότι Έρχονται Να Τον Σώσουν!

May 14, 2022

Σκύλος Κλαίει Από Ανακούφιση Μόλις Συνειδητοποιεί Ότι Έρχονται Να Τον Σώσουν!

Διαφ.




 




Μπορεί τα σκυλιά να μην μπορούν να εκφραστούν με λόγια, αυτό όμως καθόλου δεν σημαίνει ότι δεν επικοινωνούν μαζί μας. Οι διάφοροι ήχοι που παράγουν-το γαύγισμα, το γρύλισμα, το ουρλιαχτό, το κλαψούρισμα, όλα έχουν τη σημασία τους. Δεν είναι απλά θόρυβοι. Είναι ο τρόπος τους να εκφράσουν τις ανάγκες τους, τα θέλω τους και τα συναισθήματά τους.

Πάρτε, για παράδειγμα, αυτή τη σκυλίτσα που ακούει στο όνομα Ρούμπι. Η Ρούμπι έπεσε σε ένα βαθύ λάκκο 15 μέτρων και χρειάζονταν απελπισμένα βοήθεια.

 

Οι κάτοικοι ενός χωριού κοντά στο Udaipur, άκουσαν το κλάμα της και κάλεσαν την Animal Aid της Ινδίας. Οι διασώστες ανταποκρίθηκαν άμεσα.

Όταν έφθασαν, κοίταξαν κάτω στο βαθύ λάκκο και της φώναξαν. Μόλις η Ρούμπι αντιλήφθηκε την παρουσία τους άφησε μια απελπισμένη κραυγή γεμάτη ελπίδα, και ευγνωμοσύνη.



Ένας από τους διασώστες κατέβηκε δεμένος με σχοινί στον λάκκο για να σώσει την Ρούμπι. Μόλις πάτησε τα πόδια του στο έδαφος η σκυλίτσα τον υποδέχθηκε με ατέλειωτα φιλιά και χάδια!

Η ομάδα έγραψε στο Facebook:

“Από το βάθος μια τρύπας 15 μέτρων ακούσαμε τις πιο θρηνώδης κραυγές για βοήθεια. Όταν έφτασε το πλήρωμα διάσωσης μας υποδέχθηκε κυριολεκτικά με αναφιλητά σαν να είχε ανάγκη να μοιραστεί με τα δάκρυα της την τρομερή δοκιμασία της, τον φόβο που της προκάλεσε η πτώση και την καταστροφική συνειδητοποίηση ότι δεν μπορούσε να βγει … έκλαιγε, έκλαιγε γιατί κατάλαβε ότι κάποιος εμφανίστηκε να την βοηθήσει!”



Κανείς δεν γνωρίζει πως η Ρούμπι έπεσε ή πως επέζησε από τόσο μεγάλο ύψος.

Παρακολουθήστε αυτό το απίστευτο βίντεο:

 




Πηγή

Διαβάστε επίσης: