Ο Ηθοποιός Liev Schreiber Έχασε Το Σκύλο Του Σε Τροχαίο Και Υιοθέτησε Άλλον Από Καταφύγιο

May 14, 2022

Ο Ηθοποιός Liev Schreiber Έχασε Το Σκύλο Του Σε Τροχαίο Και Υιοθέτησε Άλλον Από Καταφύγιο

Διαφ.
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Liev Schreiber είναι γνωστός για την αγάπη του στα ζώα, τα οποία πάντα υιοθετεί από καταφύγια. Αυτές τις μέρες ο 52χρονος παρουσίασε στους φίλους του στο Instagram το νέο του φίλο. Ένα πανέμορφο σκυλάκι, τον Scoute, τον οποίο υιοθέτησε από το καταφύγιο Tobies Small Dog Rescue που βρίσκετ...
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Liev Schreiber είναι γνωστός για την αγάπη του στα ζώα, τα οποία πάντα υιοθετεί από καταφύγια.

Αυτές τις μέρες ο 52χρονος παρουσίασε στους φίλους του στο Instagram το νέο του φίλο. Ένα πανέμορφο σκυλάκι, τον Scoute, τον οποίο υιοθέτησε από το καταφύγιο Tobies Small Dog Rescue που βρίσκεται στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια.

Ο Scoute ήρθε στο σπίτι του μετά από ένα δυσάρεστο περιστατικό. Ο σκύλος που είχε ήδη, ο Woody, και τον οποίο είχε υιοθετήσει το 2017, σκοτώθηκε αυτές τις μέρες καθώς τον χτύπησε αυτοκίνητο. Ο ίδιος λέει ότι όλα έγιναν ξαφνικά και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Έτσι σκέφτηκε στη θέση του να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα άλλο ζώο που έχει ανάγκη.

Ο Schreiber είχε υιοθετήσει το Woody το 2017 μαζί με ένα άλλο σκυλάκι. Είχαν βρεθεί μόνα τους τον καιρό που σάρωνε το Τέξας ο τυφώνας Harvey. Το δεύτερο σκυλάκι είναι ακόμα σπίτι του και θα κάνει παρέα πλέον με τον Scoute.

Ο Schreiber είχε για 11 χρόνια σχέση με τη γνωστή ηθοποιό Naomi Watts, με την οποία πλέον έχει χωρίσει.

Ο σκυλάκος του που χτυπήθηκε πρόσφατα από αυτοκίνητο

 Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


 

New guy. His name is Scout. Thank you to Tee and all the good people @tobiessmalldogrescue

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Liev Schreiber (@lievschreiber) στις

Πηγή: petpet.newsΚάντε κλικ για να διαβάσετε περισσότερα

Διαβάστε επίσης: