Οδηγοί Φορτηγών Σώζουν Ελεφαντάκι Και Συγκινούν Το Διαδίκτυο – Βίντεο

May 20, 2022

Οδηγοί Φορτηγών Σώζουν Ελεφαντάκι Και Συγκινούν Το Διαδίκτυο – Βίντεο

Διαφ.




Οδηγοί Φορτηγών Σώζουν Ελεφαντάκι Και Συγκινούν Το Διαδίκτυο – Βίντεο




Ελεφαντάκι: Η σημερινή συγκινητική ιστορία μας έρχεται από την Μποτσουάνα. Οδηγοί φορτηγών μεταφορικής σταμάτησαν το δρομολόγιο τους όταν κατεδαφίστηκε μπροστά τους μια γέφυρα. Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένα μικρό ελαφαντάκι. Αμέσως του έδωσαν νερό μιας και ήταν αφυδατωμένο. Αναζήτησαν αμέσως την μητέρα του αλλά δυστυχώς διαπίστωσαν πως ήταν ολομόναχο και είχε διασπαστεί από το κοπάδι.

Οι οδηγοί έβαλαν τον μικρό ελέφαντα μέσα στο φορτηγό και μόλις φτιάχτηκε η γέφυρα τον πήγαν στο κοντινότερο καταφύγιο. “Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο μικρός ελέφαντας μεταφέρθηκε στο καταφύγιο ελεφάντων στην Μποτσουάνα. Κατά την άποψή μας, η Μποτσουάνα έχει μια από τις πιο αξιόλογες, ηθικές και συμπονετικές στρατηγικές διατήρησης της άγριας ζωής στον κόσμο. Λόγω της αποτελεσματικότητας της εθνικής στρατηγικής, πιστεύουμε ότι αυτό το μωρό θα πάρει την καλύτερη θεραπεία και φροντίδα που υπάρχει”, δήλωσε ο Πωλ Όξτον, ιδρυτής και διευθυντής του Ιδρύματος Άγριας Ζωής.

Κάποιοι οδηγοί φορτηγών οδηγούσαν σε έναν δρόμο στην Μποτσουάνα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά τους ένας μικρός ελέφαντας από τους θάμνους.



Οι άντρες κατάλαβαν, ότι ο μικρός ελέφαντας διψούσε πολύ. Του έδωσαν να πιει από τα δικά τους μπουκάλια με νερό.

Άρχισαν να ψάχνουν στον ορίζοντα για την μαμά του και το κοπάδι του.



Ήταν ολομόναχος, οπότε τον πήγαν στο κοντινότερο καταφύγιο που θα ήταν ασφαλής.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:




Πηγή

Διαβάστε επίσης: