Αστυνομικός προστατεύει δύο σκυλιά κάτω από την ομπρέλα του

May 21, 2022

Αστυνομικός προστατεύει δύο σκυλιά κάτω από την ομπρέλα του

Διαφ.




Όταν βρέχει, οι περισσότεροι τρέχουμε να βρούμε καταφύγιο. Αλλά μια εικόνα που μοιράστηκε η Αστυνομία της Καλκούτα υποδηλώνει ότι όχι μόνο οι άνθρωποι, αλλά και τα ζώα, θέλουν να προστατεύονται κατά τη διάρκεια της βροχής.




Οι μικρές χειρονομίες που κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Έτσι μπορεί να περιγραφή η εικόνα ενός αστυνομικού της Καλκούτας που ρύθμιζε την κίνηση κατά τη διάρκεια έντονης βροχής κοντά στη διασταύρωση του Park Circus Seven Point, η οποία έγινε viral.

Ο λόγος? Στη φωτογραφία, ο Tarun Kumar Mandal προσπαθεί να προστατεύσει όσο καλύτερα μπορεί, κάτω από τη γαλανόλευκη ομπρέλα του, δύο αδέσποτα σκυλιά.



Το πλάνο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γύρισε γρήγορα σε όλο τον κόσμο, κερδίζοντας τις καρδιές όλων για τη συμπόνια που ένιωσε αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος, παρά την κατάσταση και την καταρρακτώδη βροχή, ήταν ευγενικός με τους δύο αδέσποτους που αναζητούσαν καταφύγιο. “Ο Tarun αγαπά τα ζώα και αυτή η φωτογραφία είναι απόδειξη αυτού”, δήλωσε ανώτερος αξιωματικός της Ανατολικής Τροχαίας Φρουράς.

Αν και η ομπρέλα δεν είναι αρκετά μεγάλη και για τους τρεις, τα σκυλιά μένουν κοντά στον τροχονόμο, απασχολημένος με την καθημερινή του δουλειά. Μια απλή χειρονομία, ένδειξη μεγάλης καλοσύνης, η οποία μεταξύ πολλών χτύπησε και τον σκιτσογράφο Mahafuj Ali που δημιούργησε ένα έργο τέχνης εμπνευσμένο από τη φωτογραφία. «Ήξερα ότι ήθελα να δημιουργήσω κάτι με βάση αυτό τη στιγμή που την είδα για πρώτη φορά – λέει -. Είμαι επίσης λάτρης των σκύλων και αυτό το πλάνο μιλά για νοσταλγία, συναισθήματα και περιεκτικότητα ».



Τι συγκινητική φωτογραφία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι άνθρωποι βοηθούν αδέσποτα σκυλιά, δείχνοντάς τους λίγη ευγένεια όταν το χρειάζονται ».




Πηγή

Διαβάστε επίσης: