Γυναίκα Κατασκευάζει Σκάλα Για Αδέσποτες Γάτες Για Να Μπαίνουν Σπίτι Της Όταν Έχει Κρύο

May 21, 2022

Γυναίκα Κατασκευάζει Σκάλα Για Αδέσποτες Γάτες Για Να Μπαίνουν Σπίτι Της Όταν Έχει Κρύο

Διαφ.




Γυναίκα Κατασκευάζει Σκάλα Για Αδέσποτες Γάτες Για Να Μπαίνουν Σπίτι Της Όταν Έχει Κρύο

Γάτα: Ο χειμώνας είναι ιδιαίτερα βαρύς σε αρκετές χώρες στον κόσμο. Μια τέτοια περιοχή είναι και η Τουρκία. Μια γυναίκα στην Τουρκία, η Σεμπνέμ Ιλχάν έχει απεριόριστη αγάπη για τις γάτες. Σκέφτηκε και κατασκεύασε μια σκάλα που οδηγούσε στο σπίτι της για να προστατευτούν οι αδέσποτες γάτες της περιοχής της από το κρύο.




«Έφτιαξα τη σκάλα, έτσι ώστε οι γάτες να μπορούν να έρθουν στο άνετο σπίτι μου», λέει η Σεμπνέμ Ιλχάν. Η γυναίκα, που εργάζεται ως οδοντίατρος στη Ραιδεστό, κατέληξε σε αυτήν την λύση. Όταν είδε τις αδέσποτες γάτες να υποφέρουν στο κρύο και αποφάσισε να μετατρέψει το σπίτι της σε ένα καταφύγιο για τον χειμώνα.

Ωστόσο, δεν ήταν σίγουρη για το πώς θα αντιδρούσαν οι γείτονές της. Έτσι έβαλε και μερικές γλάστρες με λουλούδια. «Σκέφτηκα ότι αν έβαζα μερικές γλάστρες εκεί, δεν θα ενοχλούσε κανέναν», είπε. Οι γείτονες αντέδρασαν πολύ θετικά. Ιδιαίτερα θετική ήταν και η αντίδραση των μικρών αμέτρητων γατιών που επωφελήθηκαν από την προσφορά της, σε ένα ζεστό μέρος για να ξεκουραστούν.

Η κατασκευή της σκάλας δεν είναι το μόνο που έκανε η καλόκαρδη γυναίκα για να βοηθήσει τα ζώα που έχουν ανάγκη. Στον ελεύθερο χρόνο της βοηθά εθελοντικά στο τοπικό καταφύγιο ζώων. Φροντίζοντας σκύλους και γάτες. «Εύχομαι κανένα ζώο να μην νιώθει πείνα ή δίψα και να είναι χαρούμενο. Αυτός ο κόσμος δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους».

Μία γυναίκα από την Τουρκία βρήκε μια καταπληκτική λύση, για να βοηθήσει τις αδέσποτες γάτες που κρύωναν στους δρόμους της πόλης της.

Κατασκεύασε μια σκάλα, που οδηγεί στο εσωτερικό του σπιτιού της.

«Έφτιαξα τη σκάλα, έτσι ώστε οι γάτες να μπορούν να έρθουν στο άνετο σπίτι μου».



Δεν ήταν σίγουρη για το πώς θα αντιδρούσαν οι γείτονές της, έτσι τοποθέτησε και μερικές γλάστρες με λουλούδια.

«Σκέφτηκα ότι αν έβαζα μερικές γλάστρες εκεί, δεν θα ενοχλούσε κανέναν».

Οι γείτονες αντέδρασαν πολύ θετικά. Ιδιαίτερα θετική ήταν και η αντίδραση των μικρών αμέτρητων γατιών…

…που επωφελήθηκαν από την προσφορά της, σε ένα ζεστό μέρος για να ξεκουραστούν.



Η κατασκευή της σκάλας δεν είναι το μόνο που έκανε η καλόκαρδη γυναίκα για να βοηθήσει τα ζώα που έχουν ανάγκη.

Στον ελεύθερο χρόνο της, βοηθά εθελοντικά στο τοπικό καταφύγιο ζώων.

«Εύχομαι κανένα ζώο να μην νιώθει πείνα ή δίψα και να είναι χαρούμενο. Αυτός ο κόσμος δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους».

[Facebook] [thedodo]




Πηγή

Διαβάστε επίσης: