Μαμά Σκυλίτσα Δείχνει Σε Διασώστες Που Είναι Τα Κουτάβια Της Για Να Τα Σώσουν – Βίντεο

May 21, 2022

Μαμά Σκυλίτσα Δείχνει Σε Διασώστες Που Είναι Τα Κουτάβια Της Για Να Τα Σώσουν – Βίντεο

Διαφ.




Μαμά Σκυλίτσα Δείχνει Σε Διασώστες Που Είναι Τα Κουτάβια Της Για Να Τα Σώσουν – Βίντεο

Σκύλος: Η σημερινή ιστορία μας έρχεται από την Αριζόνα. Μαμά σκυλίτσα όταν είδε εθελοντές να φτάνουν στο σπίτι πήγε κατευθείαν να τους οδηγήσει στα κουτάβια της για να τα σώσουν. Είχε γεννήσει πολύ πρόσφατα επτά κουτάβια. Δείτε το βίντεο από το Animal Channel.





Τα σκυλιά είναι προικισμένα με μια αξιοσημείωτη ευφυΐα και ευαισθησία, γεγονός που τους καθιστά συχνά σε θέση να εκτιμήσουν τις προθέσεις των ατόμων με τα οποία ασχολούνται. Όταν ο εν λόγω σκύλος ένιωσε ότι η ομάδα της Ανθρωπιστικής Εταιρείας της Αριζόνα ήταν εκεί για να τη βοηθήσει, η αντίδρασή της έδειξε τη μεγάλη ανακούφιση που πρέπει να ένιωθε εκείνη τη στιγμή.

Η ιστορία αναφέρεται από το Animal Channel και το βίντεο της διάσωσης δημοσιεύτηκε στα τέλη Ιουλίου 2021 στο κανάλι YouTube The Dodo .

Σε αυτή τη σειρά, μπορούμε πρώτα να δούμε τον σκύλο να ταράζεται και να κουνάει την ουρά του καθώς πλησιάζουν οι εθελοντές του συλλόγου με έδρα το Φοίνιξ της Αριζόνα. Στη συνέχεια ορμά σε μια μικρή τρύπα κάτω από τον τοίχο ενός σπιτιού. Ένα άλλο σκυλί επίσης βγαίνει για να συναντήσει τους σωτήρες, επίσης. Είναι πιθανότατα ο πατέρας.



Το σκυλάκι είχε γεννήσει πρόσφατα και ήταν προφανώς ενθουσιασμένη που τελικά κάποιος την άγγιξε.
Η ομάδα της Arizona Humane Society χρησιμοποίησε φτυάρια για να διευρύνει το στενό άνοιγμα. Στη συνέχεια, οι εθελοντές σύρθηκαν κάτω από το σπίτι, ανακαλύπτοντας επτά υγιές νεογέννητα κουτάβια.


Τα έβγαλαν ένα ένα χρησιμοποιώντας έναν πίνακα καλυμμένο με μια κουβέρτα. Η όλη προσπάθεια κάτω από τα μάτια των γονιών τους, που ήταν πάντα τόσο ταραγμένοι. Ολόκληρη η οικογένεια σκύλων μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο καταφύγιο της οργάνωσης.

Το προσωπικό της Ανθρωπιστικής Εταιρείας της Αριζόνα τα φροντίζει καλά. Η μητέρα σκυλίτσα ήταν, πολύ ευγενική και ευγνώμων σε όσους την βοήθησαν, φροντίζει τέλεια τους απογόνους της και ξέρει ότι τώρα δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, ούτε για τον εαυτό της ούτε για τα μικρά της.



Όταν θα είναι αρκετά μεγάλα, μπορούν να προσφερθούν για υιοθεσία, όπως ακριβώς και ο πρόγονος τους. Ακολουθεί η διάσωση τους σε βίντεο:




Πηγή

Διαβάστε επίσης: