Γάτα Ήρωας Σώζει Εγκαταλελειμμένο Βρέφος Τριών Μηνών Μέσα Σε Κουτί

May 21, 2022

Γάτα Ήρωας Σώζει Εγκαταλελειμμένο Βρέφος Τριών Μηνών Μέσα Σε Κουτί

Διαφ.




Γάτα Ήρωας Σώζει Εγκαταλελειμμένο Βρέφος Τριών Μηνών Μέσα Σε Κουτί

Γάτα: Όταν διαβάσαμε αυτή την ιστορία ήταν αδύνατο να μη την μοιραστούμε μαζί σας. Αλλά θα αρχίσουμε ένα μεγάλο Αλλά. Πώς γίνεται να είσαι γονιός, να είσαι μάνα, να είσαι πατέρας και να εγκαταλείπεις το νεογέννητο βρέφος σου μέσα σε ένα κουτί έξω σε πολικές θερμοκρασίες στη Ρωσία; Ας προχωρήσουμε στην ιστορία..




Η Μάσα, η γάτα ήρωας εντόπισε πρώτη το μωρό να είναι εγκαταλελειμμένο μέσα στο κουτί. Η Μάσα είναι ο λόγος που το μωρό σήμερα ζει. Κάθισε πάνω από το μωρό και το ζέστανε όλο το βράδυ διατηρώντας την θερμοκρασία του μωρού σε φυσιολογικά επίπεδα. Μια γυναίκα άκουσε το νιαούρισμα της Μάσα και έπειτα το κλάμα του μωρού, ειδοποίησε και σήμερα το μωρο αναρρώνει σε ένα ζεστό νοσοκομειακό περιβάλλον. Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για να βρεθούν οι γονείς του βρέφους.

Η Μάσα (καλέ αυτή μου μοιάζει πολύ) ήταν μια αδέσποτη γάτα, φιλική με τους ανθρώπους, που κυκλοφορούσε στη γειτονιά της, στην παγωμένη ρώσικη πόλη Ομπνίνσκ όταν άκουσε κλάμματα μωρού και στη συνέχεια αντιλήφθηκε ότι μέσα σε ένα χαρτονένιο κουτί βρισκόταν ένα.. εγκαταλελειμμένο βρέφος! Το χαρτονένιο κουτί είχε τοποθετηθεί σε ένα κλιμακοστάσιο.

Αυτό ήταν, η Μάσα χωρίς δεύτερη σκέψη (ή ίσως χωρίς καν πρώτη σκέψη) πήδηξε μέσα στο χαρτονένιο κουτί που ήταν το μωρό και θρονιάστηκε απαλά πάνω του προσπαθώντας να το κρατήσει ζεστό με τη γούνα της! Αυτή η ηρωική γάτα που όπως καταλαβαίνετε δεν περνούσε και τέλεια μέσα στην παγωνιά άρχισε να καλεί απεγνωσμένα για βοήθεια τους γείτονες με τα νιαουρίσματά της!



Η σωτήρια παρέμβαση της Μάσα

Για καλή τύχη του μωρού μια γυναίκα ανακάλυψε αυτή την απίθανη συντροφιά καθώς βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια της. Αρχικά άκουσε το νιαούρισμα και μετά είδε το κουτί. Όταν πλησίασε πιο κοντά αυτό που αντίκρυσε την σόκαρε τελείως: ένα εγκαταλελειμμένο μωρό και η Μάσα δίπλα του! Το μικροσκοπικό πλάσμα πρέπει να ήταν ενός με τριών μηνών και πρέπει να βρισκόταν στο κουτί για ώρες. Η παρουσία της Μάσα αποδείχθηκε σωτήρια γιατί κράτησε το μωρό πραγματικά ζεστό – χωρίς αυτήν θα ήταν αδύνατο να αντέξει την παγωμένη ρώσικη νύχτα.

Σώθηκε από βέβαιο θάνατο το μωρό

Το βρέφος (που ήταν αγοράκι) μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να ελεγχθεί η υγεία του. Όταν μάλιστα οι νοσηλευτές πήγαν να πάρουν το μωρό και να το βάλουν στο νοσοκομειακό αμάξι η Μάσα ένιωσε μητρικά ένστικτα να ξυπνούν και τους κυνήγησε προκειμένου να προστατεύσει το μωρό! Οι γείτονες μάλιστα λένε ότι η Μάσα παρέμεινε για πολλές ώρες στο δρόμο περιμένοντας πότε θα ξαναγυρίσει το νοσοκομειακό με το μωρό που είχε σώσει από βέβαιο θάνατο!

Οι Τάιμς της Μόσχας ανακοίνωσαν ότι το μωρό φροντίζεται στο νοσοκομείο και η αστυνομία κάνει έρευνα για τους γονείς του. Ε και φυσικά η ούτως ή άλλως αξιαγάπητη και ηρωική Μάσα απολαμβάνει λίγα παραπάνω χάδια και λιχουδιές από τους γείτονες και φίλους της!

Τέλος καλό, όλα καλά, όμως ειλικρινά αναρωτιέμαι πότε θα μας χτίσετε έναν αδριάντα, τόσες φορές που έχουμε βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά!



Στο βίντεο απολαύστε την πανέμορφη Μάσα και το μικρούλη βρέφος:

 




Πηγή

Διαβάστε επίσης: