Μωράκι καγκουρό βγαίνει για πρώτη φορά από το μάρσιπο της μαμάς του και αρχίζει να χοροπηδάει

May 21, 2022

Μωράκι καγκουρό βγαίνει για πρώτη φορά από το μάρσιπο της μαμάς του και αρχίζει να χοροπηδάει

Διαφ.




Ένα υπέροχο βίντεο δημοσίευσε το Australian Reptile Park στο Somersby της Αυστραλίας, το οποίο δείχνει κάτι μοναδικό. Ένα μωρό γκρι καγκουρό, ο Τζακ, κάθεται μέσα στη μάρσιπο της μητέρας του και ετοιμάζεται για την πρώτη του έξοδο.




Και το τολμάει. Βγαίνει από τη σιγουριά της μαμάς του και πέφτει κάτω όπου κάνει προσπάθειες για να σταθεί στα πόδια του. Όπως θα δείτε στο βίντεο, από την ώρα που το μικρό καγκουρό βγαίνει στον κόσμο, γνωρίζει τι θα κάνει.

Και αυτό γιατί το έχει μέσα του, όπως όλα τα ζώα με το ένστικτό τους. Είναι σαν κάποιος να το δίδαξε. Η μητέρα φύση φυσικά.

Έτσι τον βλέπουμε να πηδάει και να τρέχει για πρώτη φορά με μεγάλη χαρά κάνοντας γύρους γύρω από τη μητέρα του. Βλέπουμε ότι δεν θέλει ακόμα να φύγει από κοντά της, κάτι που είναι απολύτως λογικό. Εξερευνάει λοιπόν το γύρω χώρο, απολαμβάνει την πρώτη του δραστηριότητα, τεντώνει τα πόδια του, κουνάει το κεφάλι του, κάνει διάφορα και πλησιάζει ξανά τη μαμά του. Τη νιώθει και επιστρέφει μέσα στο μάρσιπό της για να νιώσει και πάλι ζεστασιά και ασφάλεια.



Αυτή είναι η ζωή. Και είναι ωραία. Το βίντεο είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό.



https://www.youtube.com/watch?v=hmp5D5PB9Sg&ab_channel=FunandPositiveTV

 




Πηγή

Διαβάστε επίσης: