Καματερό: Εθελοντής διέσωσε αδέσποτο σκυλάκι που περιφερόταν στο δρόμο σε άθλια κατάσταση

May 22, 2022

Καματερό: Εθελοντής διέσωσε αδέσποτο σκυλάκι που περιφερόταν στο δρόμο σε άθλια κατάσταση

Διαφ.
Μια δύσκολη διάσωση έκανε φιλόζωος εθελοντής της ομάδας διάσωσης ζώων Alma Libre – Hellenic Animal Rescue | Facebook, ο Αλέκος Κουντουράκης, ο οποίος κατάφερε να πιάσει ένα σκύλο που περιφερόταν σε άθλια κατάσταση, με δερματικά θέματα, σε δρόμο του Καματερού, στην Αθήνα. Το ζώο ήταν ιδιαίτερα φοβικό και δύσπιστο με τους ανθρώπους- ποιος ξέρει τι έχει υποστεί- και φυσικά δύσκολο να πιαστεί. Όμως αν έμε...

Μια δύσκολη διάσωση έκανε φιλόζωος εθελοντής της ομάδας διάσωσης ζώων Alma Libre – Hellenic Animal Rescue | Facebook, ο Αλέκος Κουντουράκης, ο οποίος κατάφερε να πιάσει ένα σκύλο που περιφερόταν σε άθλια κατάσταση, με δερματικά θέματα, σε δρόμο του Καματερού, στην Αθήνα.

Το ζώο ήταν ιδιαίτερα φοβικό και δύσπιστο με τους ανθρώπους- ποιος ξέρει τι έχει υποστεί- και φυσικά δύσκολο να πιαστεί. Όμως αν έμενε ακόμα έξω, είναι σίγουρο ότι δεν θα επιβίωνε.

Ο εθελοντής μετά από προσπάθεια κατάφερε και το παγίδευσε με ασφάλεια αναλαμβάνοντας όλη τη φροντίδα και τη φιλοξενία του μέχρι να γίνει καλά.

Όπως καταλαβαίνουμε τα έξοδα είναι πολλά. Δεν πρόκειται για μια απλή περίπτωση. Χρειάζεται εξετάσεις, θεραπεία, ειδική τροφή και ό,τι άλλο προκύψει στη συνέχεια. Φυσικά σε 15 μέρες θα εξεταστεί εκ νέου.

Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να στείλει μήνυμα στο προφίλ εδώ:   https://www.facebook.com/katerina.stefanopoulou.16/posts/10221879361392359

Βοηθάμε τους εθελοντές για να μπορούν σώζουν ζώα.


Πηγή

Κάντε κλικ για να διαβάσετε περισσότερα

Διαβάστε επίσης: