Σπαθοβούνι Κορινθίας: Έσερναν στο δρόμο σκύλο με μηχανάκι- Ένα του πέλμα έχει διαλυθεί

May 22, 2022

Σπαθοβούνι Κορινθίας: Έσερναν στο δρόμο σκύλο με μηχανάκι- Ένα του πέλμα έχει διαλυθεί

Διαφ.

Δυστυχώς τα άσχημα περιστατικά με τα ζώα δεν σταματούν ποτέ. Και αυτό που έχουμε δει είναι ότι η χρονιά μέχρι τώρα είναι πολλή άσχημη. Παρά τη μετατροπή της κακοποίησης ζώων σε κακούργημα, που έγινε πριν από μερικούς μήνες, κανείς δεν πτοείται και δεν φοβάται το νόμο. Και οι κακοποιήσεις σε όλα τα μέρη της Ελλάδας καλά κρατούν.

Για ένα τέτοιο άσχημο περιστατικό κακοποίησης σκύλου μας ενημερώνει Ο Σύλλογος Αγάπης για τα ζώα “Βλάσσης” Σύλλογος αγάπης για τα ζώα “Βλάσσης” και η εθελόντρια Ιππολύτη Βάνα Φρα. 

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Σπαθοβούνι προς Αρτεμίσιο, στα σύνορα Αργολίδας-Κορίνθου. Πρόκειται για ένα σκύλο, τον οποίο έσερναν με το μηχανάκι αλλοδαποί. Οι υπάλληλοι του εργοταξίου εκεί, μόλις είδαν το περιστατικό, τους έτρεψαν σε φυγή και κάλεσαν την Αστυνομία.

Το σκυλάκι είναι περίπου 2 ετών και το ένα του πέλμα έχει διαλυθεί. Την είπαν Ευτυχία. Η Ευτυχία αρχικά φιλοξενήθηκε στο εργοτάξιο, που την πρόσεχαν οι υπάλληλοι και την άλλη μέρα πήγε σε κτηνίατρο.

Ελπίζουμε να γίνει καλά, όσο αυτό είναι εφικτό. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το περιστατικό αυτό, ας μιλήσει. Μην γίνει συνένοχος.

smart

Δείτε τα βίντεο με την Ευτυχία
  1. Facebook

2. Facebook


Πηγή

Διαβάστε επίσης: