Ψάχνουν να βρουν αυτό το πολύ άρρωστο αδεσποτάκι που ήταν στα ΣΕΑ Βέλου, στην Αθηνών-Πατρών- Το είδε κάποιος;

June 23, 2022

Ψάχνουν να βρουν αυτό το πολύ άρρωστο αδεσποτάκι που ήταν στα ΣΕΑ Βέλου, στην Αθηνών-Πατρών- Το είδε κάποιος;

Διαφ.
Ένα σκυλάκι σε πολύ άσχημη κατάσταση εντοπίστηκε στα ΣΕΑ Βέλου Κορινθίας, Νέα Εθνική Οδός Αθηνών – Πατρών με κατεύθυνση προς Αθήνα. Το ζώο φωτογράφησαν και ανέβασαν στο Facebook.  Βλέπουμε και τα κουλουράκια που του πέταξαν κάποιοι. Δεν έκαναν όμως κάτι. Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες το πλάσμα αυτό-πρόκειται για σκυλίτσα- βρίσκεται στα όρια θανάτου. Ανέφεραν μάλιστα ότι ήταν π...

Ένα σκυλάκι σε πολύ άσχημη κατάσταση εντοπίστηκε στα ΣΕΑ Βέλου Κορινθίας, Νέα Εθνική Οδός Αθηνών – Πατρών με κατεύθυνση προς Αθήνα. Το ζώο φωτογράφησαν και ανέβασαν στο Facebook.  Βλέπουμε και τα κουλουράκια που του πέταξαν κάποιοι. Δεν έκαναν όμως κάτι. Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες το πλάσμα αυτό-πρόκειται για σκυλίτσα- βρίσκεται στα όρια θανάτου. Ανέφεραν μάλιστα ότι ήταν πολύ φοβισμένο, εμφανώς σκελετωμένο και καθόταν να το χαϊδέψεις.
Βλέποντάς το κάποιοι εθελοντές από την περιοχή σοκαρίστηκαν από τις εικόνες και πήγαν να ψάξουν να το βρουν ώστε να το πάρουν για περίθαλψη. Δυστυχώς το σκυλάκι δεν ήταν εκεί. Είχε φύγει; Το έδιωξαν; Έφυγε μόνο του;
Οι εθελοντές θα ξαναπάνε και θα ψάξουν όλη την περιοχή. Κάνουν έκκληση στον κόσμο να έχει το νου του στις περιοχές Κιάτο-Κόρινθο-Ακράτα μήπως και το δει. Το πιθανότερο είναι να το έχουν παρατήσει πρόσφατα.
Αν κάποιος το δει, ας επικοινωνήσει με τους εθελοντές που θέλουν να το βοηθήσουν. EPAZ ΕΠΑΖ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ή  Μαιρη μαυρελου. 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: