Το κατάστημα Leroy Merlin στο Ρέντη έβαλε ξύλινα σπιτάκια για τα αδέσποτα που ζουν απέξω

June 23, 2022

Το κατάστημα Leroy Merlin στο Ρέντη έβαλε ξύλινα σπιτάκια για τα αδέσποτα που ζουν απέξω

Διαφ.

Σε όλα αυτά τα δυσάρεστα που συμβαίνουν στους ανθρώπους και τα ζώα, έρχονται και κάποια ανέλπιστα ωραία πράγματα που σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν πραγματικά συμβαίνουν. Και είναι απολύτως λογικό αυτό καθώς όταν μαθαίνεις σε καθημερινή βάση πολύ άσχημα γεγονότα, τα καλά σε εκπλήσσουν. Γιατί έχεις εθιστεί στα κακά. Αυτό το παθαίνουν συχνά οι εθελοντές φιλόζωοι που βλέπουν στους δρόμους ό,τι άσχημο μπορεί να φανταστεί κανείς.
Ξαφνιαστήκαμε λοιπόν ευχάριστα από μια κίνηση που έκαναν τα γνωστά καταστήματα LEROY MERLIN στο Ρέντη. Όπως μαθαίνουμε από τους Αδέσποτους Εθελοντές Ρέντη- Μοσχάτου και όμορων δήμων Αδεσποτοι εθελοντες Ρεντη – Μοσχατου και ομορων δημων η διεύθυνση του καταστήματος πήρε πρωτοβουλία και τοποθέτησε όμορφα ξύλινα σπιτάκια για τα αδέσποτα που βρίσκονται εκεί.
Πώς να μη σε εκπλήξει ευχάριστα κάτι τέτοιο. Όταν μάλιστα ξέρουμε τι διωγμό υφίστανται τα ζώα στις περισσότερες αλυσίδες αλλά και στα άλλα μαγαζιά.
Όπως μάλιστα αναφέρουν οι εθελοντές τα αδεσποτάκια ζουν πολλά χρόνια εκεί. Είναι στειρωμένα, εμβολιασμένα, τσιπαρισμένα. Παλαιότερα δε ήταν ανεπιθύμητα.
Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι για άλλη μια φορά η πρωτοβουλία είναι ιδιωτική. Οι δήμοι σε όλα αυτά πού ακριβώς βρίσκονται; Ρητορική ερώτηση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: