Χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε με διαλυμένα πόδια σε δρόμο του Ασπρόπυργου- Έκκληση από τους εθελοντές για τα χρήματα του χειρουργείου

June 23, 2022

Χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε με διαλυμένα πόδια σε δρόμο του Ασπρόπυργου- Έκκληση από τους εθελοντές για τα χρήματα του χειρουργείου

Διαφ.




Αν κάποιος ασχοληθεί με το θέμα των αδέσποτων στη χώρα μας και αυτά που κάνουν οι εθελοντές, είτε μεμονωμένοι είτε μέσω φιλοζωικών οργανώσεων, θα καταλήξει σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα. Αυτό που λέμε κάθε φορά και θα συνεχίσουμε να το λέμε. Ότι αν δεν υπήρχαν οι εθελοντές, δεν ξέρουμε αν υπήρχε περίπτωση να σωθεί κάποιο ζώο.




Ο Μάικλ είναι ένα υπέροχο αδεσποτάκι που ζούσε στον Ασπρόπυργο. Ένα από τα χιλιάδες αδέσποτα που ζουν σε άσχημη κατάσταση στους δρόμους, τα βουνά και τις χωματερές της περιοχής εκεί. Μια από τις πιο δύσκολες και άγριες περιοχές όσον αφορά τα αδέσποτα.

Ο σκυλάκος εγκαταλείφθηκε κουταβάκι στον καταυλισμό των Νεόκτιστων. Οι εθελοντές της AnimAid Animal Rescue AnimAid Animal Rescue που δραστηριοποιούνται στον Ασπρόπυργο και έχουν σώσει πάρα πολλά ζώα ξεκίνησαν να τον φροντίζουν. Προσπάθησαν μάλιστα να του βρουν σπίτι. Είναι όμως αμέτρητα τα ζώα. Και αμέτρητες οι καθημερινές εγκαταλείψεις. Είναι αδύνατον να βρεθούν σπίτια για όλα.

Ο καιρός πέρασε, ο μικρός μεγάλωσε. Όμως ο δρόμος είναι δύσκολος και το κακό πανεύκολο να γίνει. Και έγινε. Ο Μαικλ χτυπήθηκε δυστυχώς πολύ άσχημα από ένα αυτοκίνητο. Τον παράτησε και έφυγε. Συνηθισμένα πράγματα. Το χτύπημα ήταν σοβαρό. Ο Μάικλ ούρλιαζε από τους πόνους. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για αυτόν. Εκτός από τους εθελοντές της AnimAid Animal Rescue που σε καμιά περίπτωση δεν θα τον άφηναν μόνο και αβοήθητο.

Ο σκυλάκος μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο. Οι ακτινογραφίες έδειξαν την αλήθεια. Και τα 2 ποδαράκια από τη δεξιά πλευρά έφεραν σοβαρά κατάγματα. Το μπροστά δεξί πόδι με συντριπτικό κάταγμα αντιβραχίου. Το πίσω δεξί πόδι εγκάρσιο κάταγμα μηριαίου. Η λεκάνη από το ατύχημα υπέστη κάταγμα λαγονίου από την αριστερή πλευρά. Για αυτό και οι αφόρητοι πόνοι. Το ζώο χρειάστηκε άμεσα χειρουργείο. Τα έξοδα είναι πολλά. Το καταλαβαίνουμε από τη ζημιά που έχει πάθει.

Οι εθελοντές της ομάδας πρέπει να δώσουν 1.200 ευρώ. Ποσό που δεν μπορούν να καλύψουν. Αναλαμβάνουν αμέτρητα περιστατικά. Έχουν γονατίσει οικονομικά.

Ο Μάικλ είναι 18 μόλις μηνών και πρέπει όλοι να τον βοηθήσουμε. Μην του γυρίσουμε την πλάτη. Γίνεται έκκληση να μαζευτούν τα έξοδα του χειρουργείου. Ακόμα και ένα ευρώ είναι πολύ σημαντικό για αυτόν. Μακάρι όλοι να έδιναν έστω και 1 ευρώ.
Οι λογαριασμοί της AnimAid Animal Rescue AnimAid Animal Rescue είναι οι ακόλουθοι: Μιλήστε με τους εθελοντές και κάντε τους έστω μια συμβολική κατάθεση. Να γίνει ο μικρούλης καλά.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ



ΙΒΑΝ: GR03 0172 0680 0050 6809 1612 897,SWIFT-BIC:PIRBGRAA,ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ANIMAID ANIMAL RESCUE ΑΜΚΕΑιτιολογία: Μάικλ

Ή είτε μέσω Paypal: [email protected]



Πηγή: petpet.news



Διαβάστε επίσης: