Σαλαμίνα, η πρώτη διάσωση της χρονιάς: Έσωσαν σκυλάκι που πνιγόταν στη θάλασσα- Βρέθηκαν οι κηδεμόνες του

July 3, 2022

Σαλαμίνα, η πρώτη διάσωση της χρονιάς: Έσωσαν σκυλάκι που πνιγόταν στη θάλασσα- Βρέθηκαν οι κηδεμόνες του

Διαφ.

Πρόκειται για την πρώτη διάσωση της χρονιάς. Όπως μαθαίνουμε από τους εθελοντές της Zoofiliki Salaminas, το πρωί της Πρωτοχρονιάς τα μέλη του Ferry Boat Elefterios στη Σαλαμίνα είδαν ένα μικρό σκυλάκι να βρίσκεται μέσα στη θάλασσα στο λιμάνι και να προσπαθεί να σωθεί.
Χωρίς να αφήσουν λεπτό να περάσει ξεκίνησαν την επιχείρηση διάσωσης. Και ευτυχώς τα κατάφεραν. Έβγαλαν το μικρούλι στη στεριά, το οποίο έτρεμε από το σοκ και το κρύο, και άρχισαν να το στεγνώνουν με μια κουβέρτα. Το χάιδεψαν και αυτό ηρέμησε.
Στη συνέχεια έγινε έκκληση μέσω social media να βρεθεί αυτός που το είχε ή αν κάποιος γνώριζε κάτι για αυτό. Το ζώο ήταν χωρίς σήμανση.
Λίγο μετά βρέθηκε η οικογένεια που το είχε. Είδε το βίντεο της διάσωσης και κατάλαβε ότι ήταν το δικό της. Το πώς πήγε το σκυλάκι εκεί κανείς δεν ξέρει. Ούτε ο ίδιος ο κηδεμόνας του, ο οποίος έγραψε ότι και αυτός απορεί, κάτι που αφήνουμε ασχολίαστο.
Η περιπέτεια του σκυλάκου έλαβε τέλος. Ήταν τυχερό γιατί το είδαν. Καλό θα ήταν να είμαστε λίγο πιο υπεύθυνοι με τα ζώα μας, καθώς είναι μέλη του σπιτιού μας. Αν βέβαια το βλέπουν έτσι όλοι.

 

 

Δείτε???? ΕΔΩ το σκυλάκι στη θάλασσα
 Και???? ΕΔΩ το σκυλάκι μόλις το έβγαλαν


Πηγή

Διαβάστε επίσης: