Έφηβη Ανέβηκε Στη Στέγη Στη Μέση Της Πλημμύρας Για Να Σώσει Τον Σκύλο Της: «Δεν Είχε Άλλη Επιλογή»

August 6, 2022

Έφηβη Ανέβηκε Στη Στέγη Στη Μέση Της Πλημμύρας Για Να Σώσει Τον Σκύλο Της: «Δεν Είχε Άλλη Επιλογή»

Διαφ.




Όταν η 17χρονη Κλόε Άνταμς ξύπνησε ένα πρωί στο Γουάιτσμπουργκ του Κεντάκι, είδε ότι ολόκληρο το σπίτι της πλημμύριζε και δεν είχε κανέναν εκτός από τη Σάντι, το κατοικίδιό της που φροντίζει χρόνια. Δεν δίστασε να την πάρει για να την κρατήσει ασφαλή και έτσι κολύμπησε στα κρύα νερά για να το πετύχει.




Κάθε μέρος στον κόσμο έχει τη φύση του και ό,τι αυτό συνεπάγεται . Δεν υπάρχει κανένας που να σώζεται από καταστροφές όπως σεισμοί, τσουνάμι, τυφώνες, μεταξύ άλλων, και είναι τόσο επείγουσες στιγμές όσο αυτές που σκεφτόμαστε τα αγαπημένα μας πρόσωπα γιατί, σε αντίθεση με τα υλικά, δεν μπορούν να ανακτηθούν αν κάτι κακό θα τους συμβεί.

Η Chloe Adams , 17 ετών, είναι πολύ ξεκάθαρη σχετικά με αυτήν την ιδέα. Το κορίτσι ζει στο Whitesburg του Κεντάκι (Ηνωμένες Πολιτείες) με τον παππού της και τον πιστό σκύλο της που ονομάζεται Sandy , τον οποίο φροντίζει από μικρή.

Κατά τη διάρκεια ενός πρωινού, η Κλόε ξύπνησε και αυτό που φαινόταν σαν εφιάλτης είχε γίνει πραγματικότητα. Τα καταρρακτώδη νερά βγήκαν από τις αποχετεύσεις του μπάνιου, μέσα από τα πλακάκια της κουζίνας και σε λίγο πλημμύρισαν το σπίτι.

Εκείνη τη στιγμή δεν είχε κανέναν κοντά εκτός από τη Σάντυ και δεν δίστασε να μείνει ασφαλής μαζί με τον σκύλο της. «Υπήρχε νερό από όσο μπορούσα να δω. Έπαθα κρίση πανικού » , είπε στο CNN .



Η Κλόε κατάλαβε εκείνη τη στιγμή ότι έπρεπε να φύγει από το σπίτι για να επιβιώσουν και οι δύο . Ο παππούς και η γιαγιά της βρίσκονταν σε ένα σπίτι που ήταν μόλις λίγα μέτρα μακριά , έτσι της φώναξαν να μείνει στο σπίτι και προσπάθησαν να την καλέσουν, αλλά το κακό σήμα τηλεφώνου και η πολυπλοκότητα του θέματος την εμπόδισαν να τους ακούσει.

Επιπλέον , το 911 κατακλύζεται από τόσες πολλές κλήσεις, έτσι η Chloe ατσάλωσε τον εαυτό της για να σώσει τον εαυτό της και να προστατεύσει αυτόν που αγαπούσε περισσότερο . «Το επόμενο πράγμα που σκέφτηκα, έπρεπε να κολυμπήσουμε στο σπίτι του θείου μου . Έβαλα τη Σάντυ στο νερό στιγμιαία για να δω αν μπορούσε να κολυμπήσει, αλλά δεν μπορούσε, οπότε τη σήκωσα και ξαναπήγα μέσα , βυθίζοντας τη βαθιά στο νερό για να προσπαθήσω να εντοπίσω κάτι που μπορεί να επιπλέει για να τη το φορέσει.” είπε στο CNN .

Δοκίμασε διάφορα έπιπλα για να επιπλέει με τη Σάντι μέχρι που της ήρθε η ιδέα να κολυμπήσει στο κρύο νερό κουβαλώντας το κατοικίδιο της σε ένα μαξιλάρι μέχρι να σκαρφαλώσει σε μια στέγη που δεν ήταν βυθισμένη .



«Ήξερα τους κινδύνους της προσπάθειας να κολυμπήσω σε βαθιά, κινούμενα νερά, αλλά ένιωθα ότι δεν είχα άλλη επιλογή » , ​​είπε στην έξοδο .

Και οι δύο κάθισαν εκεί για περισσότερες από 5 ώρες μέχρι που ο ξάδερφός της τους έσωσε με ένα καγιάκ . Ολόκληρη η οικογένειά του κατέφυγε στον δεύτερο όροφο του σπιτιού του θείου της μέχρι να σωθούν. Η Κλόε δεν μπορούσε παρά να καταρρεύσει «από την ανακούφιση που γνώριζε ότι η Σάντι και εγώ επιζήσαμε από την πλημμύρα» , είπε στο ρεπορτάζ .

Ο πατέρας του, Terry Adams, εξέφρασε τη χαρά του στο Facebook μετά τη διάσωση. «Χάσαμε τα πάντα σήμερα. Όλα εκτός από τα πιο σημαντικά», είπε. Χάρη στην εφευρετικότητα της Κλόε, αυτή και η Σάντι ξέφυγαν.




Πηγή

Διαβάστε επίσης: