Γυναίκα Διασώζει Τον Αδέσποτο Σκύλο Και Συνειδητοποιεί Ότι Είναι Πανομοιότυπος Με Το Νεκρό Της Κατοικίδιο

August 6, 2022

Γυναίκα Διασώζει Τον Αδέσποτο Σκύλο Και Συνειδητοποιεί Ότι Είναι Πανομοιότυπος Με Το Νεκρό Της Κατοικίδιο

Διαφ.




«Έπρεπε να σταματήσω να τον καθαρίζω όταν ξέσπασα σε κλάματα και απλώς τον αγκάλιασα», είπε η συγκινημένη γυναίκα.




Η μοίρα μας χαρίζει συχνά απίθανα πράγματα

Όταν μια ντελίβερι αποχαιρέτησε τον 14χρονο σκύλο της τον Δεκέμβριο του 2021, δεν πίστευε ποτέ ότι θα ερωτευόταν ένα άλλο κουτάβι τόσο σύντομα. Αλλά το σύμπαν είχε άλλα σχέδια, και έκανε ένα μικρό μείγμα Σιχ Τσου και φοβισμένο κανίς να διασταυρωθεί εβδομάδες αργότερα.

«Είδα αυτό το σκυλάκι να γυρίζει στην άλλη πλευρά του δρόμου πίσω από το φορτηγό και μπροστά μου», είπε η γυναίκα στο The Dodo . Πάρκαρε γρήγορα κοντά για να βρει το φοβισμένο σκυλί. «Ήταν τόσο μικρός και δεδομένης της πρόσφατα ραγισμένης καρδιάς μου από την απώλεια του σκύλου μου, δεν ήθελα να διακινδυνεύσω να τον αφήσω να τον κτυπήσει κάποιος», είπε. Όταν τελικά βρήκε ξανά το κουτάβι , η σύνδεση ήταν στιγμιαία.



«Όταν κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον, είπα, «Έλα εδώ φίλε» και έτρεξε κοντά μου, σχεδόν πηδώντας στην αγκαλιά μου», είπε η γυναίκα. «Ήταν μια στιγμή που σχεδόν ένιωθα ότι με έψαχνε όλη του τη ζωή και τελικά με βρήκε».

Η γυναίκα προσπάθησε να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη του σκύλου, αλλά εκείνος δεν είχε μικροτσίπ αναγνώρισης. Από τύχη, η γυναίκα τον πήγε για μια ενδελεχή εξέταση κτηνίατρου, η οποία έδειξε ότι ο 3χρονος σκύλος, τον οποίο ονόμασε Στιτς, ήταν υγιής – με εξαίρεση τη γούνα του, που ήταν ένα βρώμικο κουβάρι.

«Αφού πέρασα μια εβδομάδα με τον Στιτς και χωρίς στοιχεία από τον κηδεμόνα του, έκοψα τη γούνα του», είπε. «Ήταν εκείνη τη στιγμή που κατάλαβα πόσο πολύ έμοιαζε με τη Λέλα. Έπρεπε να σταματήσω να τον καθαρίζω όταν ξέσπασα σε κλάματα και απλώς τον αγκάλιασα».



Παρά την ομοιότητα, χρειάστηκε πολλή δουλειά για να κάνει τον Stitch να νιώσει ασφαλής. «Ήταν λίγο νευρικός και δεν ήξερε πώς να παίζει με παιχνίδια », είπε ο κηδεμόνας, που τον υιοθέτησε. «Τώρα του αρέσει να μας φέρνει τα παιχνίδια του και να παίζει μαζί μας. Κατέληξε να γίνει το πιο αξιολάτρευτο σκυλί στον κόσμο και φέρνει τόση χαρά στη ζωή μας».

Αν και η γυναίκα εξακολουθεί να νοσταλγεί τη Λέλα, είναι ευγνώμων για τον χρόνο που πέρασαν μαζί, καθώς και για τη δεύτερη ευκαιρία που έχει με τον Στιτς. «Κάθομαι αναπαυτικά και αναρωτιέμαι αν με κάποιο τρόπο, κάπου σε αυτό το σύμπαν, ήταν η Λέλα που μας έκανε να διασχίσουμε την κατάλληλη στιγμή», είπε. «Η ομοιότητα μεταξύ των δύο είναι εκπληκτική. Χρειαζόταν απεγνωσμένα αγάπη και σωστή φροντίδα και εγώ χρειαζόμουν απεγνωσμένα βοήθεια για να φτιάξω μια απίστευτα ραγισμένη καρδιά».




Πηγή

Διαβάστε επίσης: