Μοναχικό κοuνέλι «υιοθετεί» ένα γατάκι που Διασώθηκε και γίνονται αχώpιστοι φίλοι

August 11, 2022

Μοναχικό κουνέλι «υιοθετεί» ένα γατάκι που Διασώθηκε και γίνονται αχώριστοι φίλοι

Διαφ.



«Έφεραν τόση χαρά στη ζωή μας. Βλέποντάς τους μαζί και ενωμένους μας έκανε πάντα πολύ χαρούμενους και γέμιζε τις καρδιές μας», σχολίασε η ιδιοκτήτρια και των δύο. Δυστυχώς, πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή το κουνελάκι.




Μερικές φορές η αγάπη, η στοργή και η συντροφικότητα μπορούν να ανθίσουν στις λιγότερο αναμενόμενες στιγμές. Και αυτό μπορεί επίσης να συμβεί σε ζώα που, παρά το γεγονός ότι είναι διαφορετικών ειδών, μπορούν να καταλάβουν και να σέβονται το ένα το άλλο.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτή της Echo και της Ahsoka , οι οποίες κόντρα σε όλες τις πιθανότητες έγιναν φίλοι από την πρώτη φορά που συναντήθηκαν. Δεν είναι όμως κάποιοι φίλοι. Πρόκειται για ένα 5χρονο λαγουδάκι διάσωσης και ένα γατάκι 12 εβδομάδων που δημιούργησαν έναν άθραυστο δεσμό.

Το κουνελάκι, Echo, και το γατάκι, Ahsoka, έφτασαν σχεδόν ταυτόχρονα σε ένα καταφύγιο που διοικούσαν εθελοντές από το The Animal Foundation, που τους έσωσαν από τις κακές συνθήκες στις οποίες ζούσαν στα αντίστοιχα σπίτια τους.

Και τη στιγμή που συναντήθηκαν, όλοι οι εργαζόμενοι έμειναν έκπληκτοι από τη φιλική σχέση, αφού η Έκο προστάτεψε τη μικρή γατούλα από τα άλλα κατοικίδια του σπιτιού και την άφησε να μπει στο κλουβί της.



Σύμφωνα με την Ryanne Palermo , η οποία τους υιοθέτησε και τους δύο, « Η Echo κυβέρνησε το σπίτι. Όλα τα άλλα ζώα τον φοβόντουσαν, εκτός από την Ahsoka, που απλά τον αγαπούσε. Αυτός ήταν ο βασιλιάς και εκείνη η βασίλισσά του», εξήγησε.

Τώρα που οι δυο τους ζουν με τη Ryanne, μπόρεσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την αγάπη ανάμεσα στο κουνέλι και το γατάκι. « Το μόνο που κάνει η Echo είναι να στριμώχνεται μαζί μου, τον άντρα μου και την Ahsoka. Είναι ο κόσμος της Echo και ζούμε σε αυτόν », πρόσθεσε.



« Ήταν πάντα αγκαλιά και κοιμόντουσαν μαζί. Της άρεσε επίσης να παίζει με τα αυτιά της. Ήταν πάντα ευγενική και φαινόταν να το λατρεύει» , είπε η Ryanne.

Και αυτή η φιλία συνεχίστηκε ακόμα και μετά την αποχώρηση της Echo από αυτόν τον κόσμο. Η Ryanne είπε ότι το κουνελάκι πέθανε από φυσικά αίτια λόγω ηλικίας, αλλά η Ahsoka δεν ξέχασε ποτέ την παλιά της φίλη. « Έφεραν τόση χαρά στη ζωή μας. Βλέποντάς τους μαζί και ενωμένους μας έκανε πάντα πολύ χαρούμενους και γέμιζε τις καρδιές μας », έκλεισε.




Πηγή

Διαβάστε επίσης: