Ισθμός Κοpίνθου: Σκυλάκι προσπαθεί να σωθεί ενώ κατεβαίνει η βυθιζόμενη γέφυρα(video)

August 11, 2022

Ισθμός Κορίνθου: Σκυλάκι προσπαθεί να σωθεί ενώ κατεβαίνει η βυθιζόμενη γέφυρα(video)

Διαφ.

Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στη βυθιζόμενη γέφυρα στα Ίσθμια. Την ώρα που κατέβαινε η γέφυρα, ο υπάλληλος δεν είχε προσέξει ότι την ίδια στιγμή ένα σκυλάκι τη διέσχιζε, με αποτέλεσμα αυτό να κατέβει μέσα στο κανάλι του Ισθμού μαζί με τη γέφυρα.

Όσοι βρίσκονταν στο σημείο φώναξαν στο χειριστή και τον ενημέρωσαν άμεσα για το περιστατικό για να σταματήσει να κατεβάζει τη γέφυρα αλλά ήταν ήδη αργά. Το σκυλί είχε πέσει μέσα στο νερό και πάλευε να σωθεί. Η γέφυρα κατέβαινε και δεν ανέβηκε παρά μόνο όταν πέρασαν όλα τα καράβια. Ευτυχώς το σκυλάκι είχε βγει μόνο του από το κανάλι στην άκρη.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το λιμεναρχείο Ισθμίας, όπου έφτασε στο σημείο και με τη σειρά του έκανε έλεγχο, για να επιβεβαιώσει ότι ο σκύλος ήταν καλά στην υγεία του.

Οι χειριστές της γέφυρας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο σημείο και να ελέγχουν τακτικά αν περνάει κάποιος την ώρα που πάει να κατέβει η γέφυρα.

Συγκλονιστικό βίντεο στον Ισθμό της Κορίνθου: Σκυλάκι προσπαθεί να σωθεί  ενώ κατεβαίνει η βυθιζόμενη γέφυρα στα Ίσθμια (video) – KorinthosTV


Πηγή

Διαβάστε επίσης: