Huge Jackman: Πέθανε ο σκuλάκος του ηθοποιού που είχε υιοθετήσει πpιν 12 χρόνια και λάτρευε

August 11, 2022

Huge Jackman: Πέθανε ο σκυλάκος του ηθοποιού που είχε υιοθετήσει πριν 12 χρόνια και λάτρευε

Διαφ.



Ένα από τα δυο του σκυλάκια, τον Dali, ένα γαλλικό μπουλντόγκ, έχασε μία από αυτές τις μέρες ο χολιγουντιανός ηθοποιός Huge Jackman, ο οποίος κάνει λόγο για μια πολύ θλιβερή μέρα.




Ο Dali, ο οποίος πήρε το όνομά του από το γνωστό ζωγράφο, πέθανε ένα μήνα πριν κλείσει τα 12 χρόνια του.

Ο 53χρονος ηθοποιός τον υιοθέτησε το 2010 και τον λάτρευε σαν παιδί του. Και αυτόν αλλά και την άλλη σκυλίτσα του, την Allegra. Πολλές φορές μάλιστα ο Dali παραβρισκόταν και στα γυρίσματα από διάφορες κινηματογραφικές ταινίες ώστε να είναι κοντά στο διάσημο μπαμπά του, που δεν ήθελε ούτε και εκεί να τον αποχωριστεί.

Για το θάνατό του ο Jackman έγραψε στη σελίδα του στο Instagram:

«Είναι μια πολύ θλιβερή μέρα για την οικογένειά μας. Ο Dali, το αγαπημένο μας γαλλικό μπουλντόγκ, πέθανε χθες το βράδυ. Θα γινόταν 12 ετών τον επόμενο μήνα… που μου λένε ότι είναι πολλά χρόνια για αυτή τη ράτσα. Πάντα, τον αποκαλούσα ΡΟΚΣΤΑΡ. Γιατί ήταν! Πήγαινε με το δικό του ρυθμό, ήταν αγαπητός σε όλο τον κόσμο και το αγόρι μου είχε μια καλή ζωή. Θα μας λείψει, αλλά να ξέρετε ότι γαβγίζει στον Παράδεισο, κυβερνά τα κοκόρια και απολαμβάνει τα φαγητά από τον μπουφέ . RIP Dali Rockstar Jackman. Σε αγαπάμε!»

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]








Πηγή

Διαβάστε επίσης: