Αληθινός φιλόζωος: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ποζάpει με τον Άpη, το γάτο ποu βρήκε σχεδόν πεθαμένο στα σκοuπίδια

September 18, 2022

Αληθινός φιλόζωος: Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ποζάpει με τον Άρη, το γάτο ποu βρήκε σχεδόν πεθαμένο στα σκουπίδια

Διαφ.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει πολλές φορές στο παρελθόν εκδηλώσει το πόσο φιλόζωος είναι και πόσο αγαπάει τους μικρούς χνουδωτούς φίλους. Ο ίδιος, έχει υιοθετήσει στο παρελθόν την αγαπημένη του σκυλίτσα και πλέον είναι και μπαμπάς δύο γατών. Έλιωσαν οι χρήστες του Διαδικτύου με την τελευταία του φωτογραφία με τον Άρη, το γατάκι που είχε βρει στα σκουπίδια και περιέθαλψε.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ποζάρει με τον γάτο του, Άρη

ον Μιχάλη Χατζηγιάννη τον αγαπάμε για δύο λόγους: Για τα υπέροχα τραγούδια του και για την αγάπη του στα ζώα, την οποία δείχνει έμπρακτα.

Η μεγάλη του αγάπη είναι η σκυλίτσα του Ζάννη, την οποία είχε βρει αδέσποτο κουταβάκι στο δρόμο και χωρίς να το σκεφτεί καθόλου την υιοθέτησε. Η Ζάννη, πριν από μερικά χρόνια, χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο στη σπονδυλική της στήλη. Όμως δυστυχώς μετά από αυτό δεν περπάτησε ξανά.

Ο Βασίλης Τζιγκούρας ανέλαβε να φτιάξει ένα αναπηρικό αμαξίδιο ώστε η σκυλίτσα να μπορεί να περπατάει. Ο Μιχάλης την παίρενει στα χέρια και τη βοηθάει σε όλο αυτό. Όμως είναι και περήφανος γατομπαμπάς καθώς έχει υιοθετήσει και δύο γάτες. Ένα από τα τελευταία του ποστ στα social media του είναι μια φωτογραφία όπου ποζάρει με έναν από τους δύο γάτους του, τον πορτοκαλένιο Άρη. Ο Άρης είναι πρώην αδέσποτο, το οποίο είχε βρει σχεδόν ξεψυχισμένο, δίπλα σε κάδο σκουπιδιών. Και φυσικά δεν τον προσπέρασε. Τον υιοθέτησε και αυτόν. Και, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, ο Άρης έγινε ένας υπέροχος γάταρος.

Ο Μιχάλης όμως σκέφτεται και τις γατούλες στο δρόμο. Έτσι καθημερινά τις μαζεύει από τη γειτονιά που μένει και τους δίνει φαγητό. Η αγάπη του όμως για τα ζώα δεν σταματάει εκεί. Ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός είναι χορτοφάγος και έχει πει σε συνέντευξή του: «Είμαι χορτοφάγος για ιδεολογικούς λόγους».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: