Πόσο γλuκιά φωτογpαφία: Ζευγάpι κύκνων κολυμπάει με τα μωρά τους σε λίμνη

September 18, 2022

Πόσο γλuκιά φωτογpαφία: Ζευγάρι κύκνων κολυμπάει με τα μωρά τους σε λίμνη

Διαφ.

Μία φωτογραφία που δείχνει ένα ζευγάρι κύκνων και τα επτά νεογνά τους να τους ακολουθούν και στο φόντο τον ήλιο που αναδύεται μέσα από την ομίχλη, μας θυμίζει το τέλος του καυτού καλοκαιριού.

Η εκπληκτική φωτογραφία τραβήχτηκε ένα πρωί από τον James MacDonald ο οποίος συνέλαβε την πορεία των πτηνών με το smartphone του στο Bushy Park του νοτιοδυτικού Λονδίνου.

Ο 40χρονος κ. MacDonald, δήλωσε: “Κινούνταν κατά μήκος μιας εισόδου από μια μικρή λίμνη σε μια μεγαλύτερη λίμνη. Είχα δει ξανά τους κύκνους με τα μωρά τους, όταν οι γονείς ήταν ακόμα πολύ προστατευτικοί και δεν τα άφηναν να τα πλησιάσεις, γι’ αυτό ήταν ωραίο που κατάφερα να φτάσω αρκετά κοντά για να τραβήξω μια φωτογραφία τους τώρα που μεγάλωσαν.”

Αυτή η φωτογραφία μας θυμίζει το τέλος του καλοκαιριού…

Αλλά πριν τελειώσει το καλοκαίρι και τα φύλλα αρχίσουν να πέφτουν από τα δέντρα, θα υπάρξει μία σύντομη περίοδος ζεστών καιρικών συνθηκών που θα κάνει τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο ομαλότερη.

Οι βροχές θα επιστρέψουν την Τρίτη, ιδιαίτερα στο Λονδίνο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, όταν οι θερμοκρασίες θα πέσουν στους 25C.

Ο μετεωρολόγος του MeteoGroup, κος Martin-Barton, δήλωσε: “Η ατμόσφαιρα θα είναι κάπως μεσογειακή, χάρη στον ελαφρώς θερμότερο αέρα που κινείται από τη Βόρεια Ισπανία. Αλλά αν ζείτε στη νοτιοανατολική Αγγλία θα τον απολαύσετε γιατί – μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας – θα υπάρξουν πιο δροσερές, πιο υγρές συνθήκες όπως και στην υπόλοιπη χώρα.”

Μέχρι τη Δευτέρα, οι θερμοκρασίες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη θα έχουν φτάσει μέχρι και τους 22 βαθμούς Κελσίου. Το υγρό και θυελλώδες ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας στο Βορρά θα κατέβει προς τα νότια μέχρι την Τρίτη και από την Τετάρτη, το καυτό καλοκαίρι θα είναι για φέτος μια γλυκιά ανάμνηση…

διαφορετικό


Πηγή

Διαβάστε επίσης: