Σκuλάκος τpιγυpίζει στους δpόμους αναζητώντας αγάπη ενώ τα σκουλήκια τον τρώνε ζωντανό

September 18, 2022

Σκuλάκος τpιγυpίζει στους δρόμους αναζητώντας αγάπη ενώ τα σκουλήκια τον τρώνε ζωντανό

Διαφ.

Άλλο ένα περιστατικό παραμέλησης ζώου ήρθε στο φως. Η συγκινητική ιστορία του μικρού μας φίλου Rib, κάνει το γύρο του Διαδικτύου και σώζεται από μερικούς ντόπιους. Το σκυλάκι τριγυρνούσε μόνο του στους δρόμους, ήταν πολύ βρώμικο και δεν είχε καθόλου όρεξη και ενέργεια για οτιδήποτε. Ήταν εμφανές πως δεν είχε φάει ούτε είχε φροντιστεί για μέρες και ήταν πολύ βρώμικο γεμάτο έντομα.

Η συγκινητική ιστορία του Rib

Ο Rib βρέθηκε να περιφέρεται στους δρόμους του Campo Mourao, Parana, στη Βραζιλία, γράφει το ilovemydogsomuch Όταν οι διασώστες τον πλησίασαν για πρώτη φορά, ήταν πολύ φοβισμένος και μπερδεμένος. Αλλά ήταν πολύ υπομονετικοί μαζί του και συνέχισαν να προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του για να μπορέσουν να τον βοηθήσουν. Το σώμα του ήταν καλυμμένο με ψώρα και πληγές, που τον έκαναν να χάσει το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών του. Είχε επίσης σκουλήκια και ήταν πολύ αδύναμος, πεινασμένος και εξαντλημένος.

Τον πήγαν εσπευσμένα στον κτηνίατρο, όπου βρήκαν ζωντανά σκουλήκια στις πληγές του και ανακάλυψαν ότι είχε αναιμία και είχε επίσης μολυνθεί από τσιμπούρια και ψύλλους.

Άρχισαν τη θεραπεία του και πήγε να ζήσει με έναν ανάδοχο, όπου θα ένιωθε επιτέλους ασφάλεια και αγάπη. Μετά πήγε στο παντοτινό του σπίτι, όπου έμαθε να εμπιστεύεται ξανά τους ανθρώπους και δεν φοβόταν πια. Κέρδισε επίσης τόση εμπιστοσύνη στον εαυτό του και βγήκε από το καβούκι του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: